EUR: 326,80 Ft
CHF: 290,19 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Padlóra küldi a válás a sztárokat

Szakított gyermeke apjával Adele, míg Nicolas Cage-től pénzt követel felesége, akivel négy napig voltak házasok – elképesztő magánéleti viharokat hozott az április Hollywoodban.Az elmúlt időszakban a sztárok magánéleti válságától hangos a külföldi sajtó. Az énekesnő, Adele három év házasság és egy közös gyerek után válik párjától, Simon Koneckitől. Állítólag elhidegültek egymástól, de sokak szerint Adele hisztis természete sem tett jót a kapcsolatuknak, ráadásul míg az énekesnő Amerikában élt, addig Konecki Nagy-Britanniában. A hírek szerint nincs házassági szerződésük, így Konecki biztosan jól jár, hisz Adele 53 milliárd forintos vagyonán osztozkodhatnak. Adele azonban egy kicsit sem szomorkodik, szeretne egy amerikai férfit fogni magának és korábban barátnőjével, Jennifer Lawrence-szel már egy válási bulit is tartott Los Angelesben. Egy bennfentes szerint a házaspár már karácsony előtt különköltözött, de közös gyermekük miatt szeretnének normális kapcsolatot kialakítani, főleg hogy a válás elhúzódhat.
Nemcsak Adele veszíthet sok pénzt, de Nicolas Cage is. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a színész feleségül vette sminkes menyasszonyát, Erika Koikét. Előtte részegen üvöltözött, hogy ő ezt nem is akarja, négy nappal a házasság után pedig be is adta a válási papírokat. Cage azt állítja, hogy csalás volt az egész házasság, és nem volt ura a tetteinek, ezért ment bele. Erika azonban kiakadt és azt mondja, hogy neki négy nap után is jár pénz, és lényegében asszonytartást követel. Úgy véli, hogy a Cage-el való kapcsolata és vádjai miatt a karrierje is megrekedt. Mások szerint a lány csak egy egyszerű aranyásó, aki sosem szerette a színészt. A sminkes lány egyébként Cage negyedik felesége Patricia Arquette, Lisa Marie Presley és Alice Kim után.

Adele és Simon Konecki fotó: Profimedia, MirrorPix

Nicolas Cage és Erika Koike fotó: Profimedia, Backgrid USA


Kapcsolódó Cikkek

 • Kiderült! Ő Luis Fonsi példaképe

  Kiderült! Ő Luis Fonsi példaképe

  A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire.

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.