EUR: 321,58 Ft
CHF: 282,49 Ft
2019. április 24., szerda
György

Extra

Pásztor Anna: Rengeteget sírtam

Pásztor Anna pokoli hónapokon van túl zaklatója miatt. Az énekesnő próbálta magát tartani az elmúlt időszakban, de éjszakánként rengeteget sírt, és csak arra tudott gondolni, nehogy baja essen a családjának. 

Pásztor Anna zaklatója február végén cellájában végzett magával. Az énekesnő azóta is próbálja feldolgozni az elmúlt hónapok borzalmait. – Egyre jobban vagyok. Ez olyan, mint amikor egy hosszú víz alatti lét után végre levegőt kap az ember. Amíg ez a létbizonytalanság körülvett minket, nem engedhettem el magam. Sem zenekari vezetőként, sem anyukaként – vallott Anna a TV2 Mokka műsorában. Az énekesnőt sokként érte az elmúlt hónapok borzalma, és családját féltette legjobban a zaklatótól.


– Fel voltam készülve, hogy ez az életünk és a félelmeink része lesz. A színpadon egyáltalán nem volt, ott egy másik ember vagyok, elpusztíthatatlan. (…) Magánemberként viszont végtelenül esendő vagyok, egy érzékeny nő és anyuka. Rengeteget sírtam otthon pont attól, mert nincs a kezemben semmiféle fegyver az igazságon kívül. Ha esetleg egy ilyen atrocitás történt volna, nem tudok védekezni sem. Főleg a gyerekeimért aggódtam. Elképesztő frusztrált helyzet volt. (…) Akkor sírtam, amikor senki nem látott” – tette hozzá.

Az Anna and the Barbies frontemberét augusztusban az egyik koncertjén akart késsel megtámadni P. József, akit a hatóságok még a bejáratnál elkaptak, és azonnal előzetesbe helyeztek, a tárgyalásokon pedig kiderült, hogy már évek óta zaklatja Annát. A bíróság emberölés előkészülete miatt indított eljárást a férfi ellen, aki végül öngyilkos lett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek