2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Rémisztő! A plázában rohamoztak a TEK kommandósai

Egy XII. kerületi bevásárlóközpontban ütöttek rajta a kommandósok Cs. Attilán, aki a gyanú szerint megfenyegette volt üzlettársát, és követelte, hogy a férfi adjon át neki 60 millió forintot.

A tettest egy budapesti plázában lévő sörözőben rohanták meg a TEK kommandósai, a vendégek nagy döbbenetére – írja a Ripost.


“Miközben szolgáltuk ki a vendégeket, egyszercsak az ajtón berontott 4-5 páncélos TEK-es, és megálltak az egyik asztalnál, ahol ketten ültek, egy férfi és egy nő. Megdöbbentünk, mert korábban sosem fordult elő hasonló! A vendégek is elképedve nézték, mi történik, de senki nem mert szólni. A harmincas éveiben járó férfi, akit villámgyorsan körbefogtak a kommandósok, teljesen átlagosnak nézett ki, nem olyannak tűnt, akiért jön a különleges osztag.A TEK-esek pillanatok alatt intézkedtek. Megfogták és kivezették a sörözőből…”– mesélte a Ripostnak a söröző üzletvezetője.

Nem sokkal később a rendőrség honlapján olvasható lett egy közlemény, amiből kiderült, a 39 éves budapesti Cs. Attila 2019. március 27-én Kőbányán egy fegyverrel vagy annak utánzatával – korábbi közös ügyletük kapcsán – megfenyegette volt üzlettársát, és követelte, hogy a férfi 2019. április végéig adjon át neki 60 millió forintot.

A nyomozók a férfi házában három gázriasztó fegyvert találtak és foglaltak le. A budapesti felderítők a férfit zsarolás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a Police.hu.

Kapcsolódó Cikkek