EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Miskolc

Rock hórukk a Lovagi Tornák Terén

Igazi zenei csemegének ígérkezik a Ricse, Ricse, Beatrice rockmusical, amely május 23-án érkezik a Lovagi Tornák Terére. A Nagy Feró és a Beatrice zenekar életét bemutató előadás először látható vidéken. A főbb szerepekben Kurkó Józsefet, Farkasházi Rékát, Gregor Bernadettet és Koncz Gábort láthatja a közönség, de közreműködik Nagy Feró és a Beatrice zenekar is.

A sajátos, de találó műfaji meghatározással rock hórukknak elnevezett két felvonásos előadás több mint zenés darab. Nem csak rocktörténelem, hanem visszatekintés az 1970-es évek végére, az 1980-as évek elejére. Nem csak a korhoz, annak zenéjéhez kapcsolódni tudó nézőknek lehet érdekes, a fiatalabbak számára alternatív, zenés történelemóra lehet. A műben elhangzanak a Beatrice emblematikus dalai, mint a Jerikó, Angyalföld, Nagyvárosi farkas, Motorizált nemzedék, Térden állva, Késő már és természetesen a későbbi slágerek, mint az Azok a boldog szép napok is.


A Beatrice zenekar is közreműködik a darabban

– Erdélyből származom, ahogy Feró is. 1989-ben, amikor betiltottak mindent, titokban a Beatrice dalai szóltak nálunk is, nagy részüket jól ismertük és szerettük. Visszanézve erre az időszakra, ezért is nagyon nagy megtiszteltetés ez a feladat. És egyben óriási kihívás: egyrészt Feró utánozhatatlan karaktere miatt, másrészt, mert minden szerepemben, így most is az a fő célom, hogy manír és pluszok nélkül természetes maradjak – nyilatkozta a Ferót alakító Kurkó József.

Ezen az estén több mint két óra felhőtlen szórakozásra számíthat a közönség. Egyszerre lesz koncert, színház, nosztalgia, élő zene és 100% ROCK!

Kapcsolódó Cikkek

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.