2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Rosszindulatú daganattal diagnosztizálták a magyar hírességet

Borzalmas hírt közöltek az orvosok Mádai Viviennel az év elején, a műsorvezető eddig titkolta, ezzel a szörnyű betegséggel küzdött.

A Mokka műsorvezetője most először beszélt arról, hogy hónapokkal ezelőtt bőrrákkal küzdött meg – írja a Ripost.


A lap beszámolója szerint Vivien mindig évente járt szűrésre, ám a tavalyi évben ezt elfelejtette. Négy hónappal ezelőtt, szilveszterkor jutott eszébe, hogy a 2018-as évben elmulasztotta a szűrést – Vivien erről először a Mokkában beszélt szerda reggel. Év elején be is jelentkezett egy vizsgálatra, ahol sokként érte az orvos diagnózisa: a combján lévő anyajegy valójában egy melanóma, vagyis egy rosszindulatú daganat.

Ez a rákfajta rendkívül hamar képez áttétet és nagyon agresszív, ezért Vivien jogosan rettegett. Kiderült, hogy a négy stádiumból kettes stádiumban van a melanómája, hetekkel később pedig megtudta, hogy szerencsére még nem képezett áttétet a daganat. Vivien most már jól van, a történetét azért osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mindenkit arra biztasson, ne mulassza el az évenkénti anyajegyvizsgálatot – tudatja a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.