EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Rúzsa Magdi: El voltam veszve

Dallos Bogi két éve indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyt invitál meg magához. A harmadik évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Rúzsa Magdi volt, aki a karrierje mellett a érzelmeibe is bepillantást engedett.

Rúzsa Magdi 2005-ben a Megasztár harmadik szériája miatt költözött fel a vajdaságból Budapestre, ahol a sikeren és a csillogáson túl sok hamis barát és  érdekember várta.


“Eltelt nagyon sok év, amikor óriási csalódások miatt nagyon bezártam, nem is mentem sehová, nem akartam új barátokat, nem nyitottam senki felé. Nem akartam megadni az újabb esélyt arra, hogy csalódás érjen. Hátrébb léptem hármat, mert nem találtam önmagam. Egy kicsit elvoltam veszve a rockerlány, a poplány, a kishegyesi és a budapesti közismert ember között. Imádtam Budapestet, kapkodtam a fejem (…) A mai napig szívesen megyek vissza, nem véletlenül születik oda az ember ahová, de nekem kevés volt már kicsiként is, éreztem, hogy vágyom a zsizsgésre – kezdte Bogi műsorában a 33 éves énekesnő, aki noha eleinte nehezen kezelte a rajongókat, végül nagyon megszerette őket.

“Jött a hirtelen nagy ismertség, gondoltam, hogy egy szabad szombatomon végigsétálok az Andrássyn, akkor volt a legnagyobb őrület a Megasztár körül. Mentem az utcán és körbevettek az emberek, hirtelen nem tudtam mit kezdeni vele, pedig mindenki nagyon aranyos volt, nem akartak bántani” – tette hozzá Magdi.


A 7kor nálam! című új generációs talkshow lényege, hogy a vendégek hétről hétre kibeszélik az élet fontos dolgait, emellett pedig különböző „kihívásokat” is teljesítenek, hogy még inkább megismerjük az igazi énjüket. Boginál eddig többek között olyan hírességek jártak, mint Pápai Joci, Freddie, Tóth Gabi, Weisz Fanni, Viszkok Fruzsi vagy Jakabos Zsuzsa, de a következő epizódban, Lukoviczki Réka, azaz a Robotgirl történetét ismerhetik meg a nézők, mesél a gyermekkoráról, balesetéről, és terveiről is.

Minden, ami Sztársztori!
Rendszeresen liftbe szorult a kórházban Caramel
Nagy Viktor: A csapat volt a második családom
Dallos Bogi a Petőfi Tv új műsorvezetője

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.