EUR: 355,15 Ft
CHF: 334,10 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés a levegőben van, sőt szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

Singh Viki és párja, Tamás
Fotó: Cser Dániel

Singh Viki két évvel ezelőtt ismerkedett meg focista szerelmével, Csepregi Tomival. A szerelem azóta is tart, és most erősebb, mint valaha. – Tomival a napokban ünnepeltük a második évfordulónkat, kaptam tőle egy házi készítésű kuponfüzetet, amelyben olyan kényeztetések közül válogathatok, mint például tíz perc masszázs vagy egy romantikus vacsora. Jólesett ez a kis figyelmesség, sokszor a legapróbb dolgok jelentik a legtöbbet – kezdte a Lokálnak az Inspiráló Nők Estjén Singh Viki, aki tavaly költözött össze szerelmével, most pedig úgy véli, hogy már az eljegyzés is küszöbön áll.


– Az évfordulós ajándékomban volt egy üzenet: „Te vagy a mindenem, veled akarom leélni az életemet.” Ez számomra azt jelzi, hogy már a levegőben van az eljegyzés gondolata, de a baba is mindennap szóba kerül. Tomi már nagyon szeretne gyermeket, készen áll rá, hogy apa legyen, én viszont még félek. Engem egyedül nevelt fel az édesanyám, és az emlékek miatt még óvatosabban kezelem ezt a témát. Persze Tomi abszolút megbízható, sosem hagyna cserben, de ettől függetlenül a rossz érzéseket ki kell űzni magamból. Emiatt kineziológushoz is járok, különféle oldásokra, folyamatosan dolgozom azon, hogy megerősítsem a lelkemet – tette hozzá az énekesnő.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek