EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Belföld

Soros pénzeli az amerikai migránskaravánokat

Közvetlenül támogatja anyagilag a Soros-hálózat azt a chicagói jótékonysági szervezetet, amely buszokkal szállítja a latin-amerikai migránsokat az Egyesült Államok határára – jelentette ki a Fox News tévécsatornán Glenn Beck amerikai producer, médiszemélyiség, aki évek óta kutatja Soros György politikát befolyásoló tevékenységét.

Fotó: MTI

Soros György szervezete, az amerikai Open Society Fund már 2013-ban elismerte, hogy összesen 100 millió dollárral (mintegy 28 milliárd forinttal) támogatta az amerikai bevádorlást segítő civil szervezeteket. Beck az AP hírügynökség jelentését idézve most azt közölte, hogy a chicagói Trinity metodista egyházközösség szervezte azokat a buszjáratokat, amelyek a közelmúltban rendszeresen karavánban szállították a latin-amerikai migránsokat az USA határához. A Trinity pedig – Glenn Beck szerint – közvetlenül kap anyagi támogatást Soros migránssimogató szervezetétől.


Mindezzel összecseng, hogy a Tűzfalcsoport beszámolója szerint a Hispanic Federation nevű szélsőségesen bevándorláspárti szervezet április 11-én kitüntette Soros Györgyöt.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek