EUR: 326,35 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Stohl András: Sokat tanultam a páromtól

Stohl András újabb kvízműsorral tér vissza, amelynek készítésében is részt vett. A műsorvezető sose volt még ilyen elégedett az életével, úgy érzi, lenyugodott, és ma már megfelelő társ egy kapcsolatban. 

 Stohl András a TV2 vadonatúj A Bank című kvízműsorának készítésében is részt vett. – A Piramis csapatával folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, és ötleteltünk, hogy milyen vetélkedővel térjünk vissza. Több formátumot kipróbáltunk, mire létrejött A Bank, amelynek készítésében én is aktívan részt vettem. Az eredmény pedig egy nagyon pörgős, új dolog lett, ami a nézőket is hamar beszippantja. Amellett, hogy szuperek a forgatások, a színházzal egy időben ezek az időszakok elég húzósak. Szerencsére a családom nagyon megértő, és már a két kisebbik gyermekem is tudja, hogy apa ilyenkor kevesebbet tud velük lenni, mert dolgozik. Az viszont biztos, hogy mindent bepótolunk majd – kezdte a Lokálnak Stohl András, aki játékosként is szívesen kipróbálná magát egy ilyen műsorban.


– Kíváncsi lennék, meddig jutnék egy ilyen vetélkedőben. Párokban kell játszani, úgyhogy én biztos a két nagylányommal vagy a kedvesemmel játszanék. Egy ilyen műsorban fontos az összhang, ami mind Lucával és Rebekával, mind Vicával megvan – mondta az 52 éves műsorvezető. Stohl nagyon elégedett mostani életével, amihez nagyban hozzájárul 34 éves párja, akivel már két éve boldogak együtt.

– Sokat változtam Vica mellett, és rengeteget tanultam tőle, például tudatosan élni. Az én életemben mindig is fontos szerepet játszottak a nők. Az édesanyám, a nővérem, a gyermekeim, a volt feleségem, Ancsika, mind nagy hatással voltak rám, és hatalmas szerepük van abban, hogy mostanra az vagyok, aki. A jelenlegi kapcsolatomban azonban már nem egy kiscsikó, hanem egy érett, igazán felelősségteljes társ és férfi. Szeretem ezt a mostani Stohlt. Elégedett vagyok azzal, ahol most tart a karrierem és a magánéletem. Remélem, tíz év múlva is ugyanez lesz a helyzet.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.