EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Szír férfi őrjöngött a 6-os villamoson

Hatalmas riadalmat keltett Budapest belvárosának legforgalmasabb részén egy szír férfi. A Ripost információi szerint az agresszív alak a 6-os villamoson dühöngött.

Szerda délután fél 4-kor kisebb pánik tört ki a 6-os villamoson. A Nyugati téri megállónál a szír állampolgárságú T. Adel a villamos egyik ablakát úgy berúgta, hogy az kiesett a peronon várakozó utasok közé, de egy másikat is megrongált – írja a lap.


A VI. kerületi Rendőrkapitányságra előállította a férfit, akit szerencsére még a helyszínen elfogtak, mielőtt nagyobb kárt okozhatott volna őrjöngésével.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Sárverseny

  A nap képe: Sárverseny

  Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.