EUR: 326,48 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Szír őrjöngött a villamoson

Egy őrjöngő szír férfi kirúgta a Nyugati téren a hatos villamos egyik ablakát még a hosszú hétvége előtt. T. Adel a villamos egyik ablakát úgy berúgta, hogy az kiesett a peronon várakozó utasok közé, de egy másikat is megrongált. A 24 éves elkövetőt a helyszínen elfogták, majd előállították.

A szíriai férfit, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet századosának segítségével fogták el. A szolgálatban lévő Horváth Ferenc százados éppen a Nyugati téri kereszteződésnél várt a lámpánál a rabszállító gépjárműben, amikor durranásszerű zajra lett figyelmes. Ekkor rúgta ki a férfi a villamos ablakát.


Észrevette azt is, hogy a férfi elindul a villamostól az úton át, akit egy civil ruhás szolgálaton kívüli rendőr próbál feltartóztatni. Azonnal kiugrott a rabszállítóból – amely fogvatartottat nem szállított – és a rendőr segítségére sietett, ők tartóztatták fel a férfit.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Sárverseny

  A nap képe: Sárverseny

  Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.