EUR: 354,73 Ft
CHF: 333,58 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Szír őrjöngött a villamoson

Egy őrjöngő szír férfi kirúgta a Nyugati téren a hatos villamos egyik ablakát még a hosszú hétvége előtt. T. Adel a villamos egyik ablakát úgy berúgta, hogy az kiesett a peronon várakozó utasok közé, de egy másikat is megrongált. A 24 éves elkövetőt a helyszínen elfogták, majd előállították.

A szíriai férfit, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet századosának segítségével fogták el. A szolgálatban lévő Horváth Ferenc százados éppen a Nyugati téri kereszteződésnél várt a lámpánál a rabszállító gépjárműben, amikor durranásszerű zajra lett figyelmes. Ekkor rúgta ki a férfi a villamos ablakát.


Észrevette azt is, hogy a férfi elindul a villamostól az úton át, akit egy civil ruhás szolgálaton kívüli rendőr próbál feltartóztatni. Azonnal kiugrott a rabszállítóból – amely fogvatartottat nem szállított – és a rendőr segítségére sietett, ők tartóztatták fel a férfit.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Javában tart a nyár, amelynek köszönhetően rengetegen keresik fel a vízpartokat. A vizek környezetében rengeteg vérszívó lehet, amelyek akár a nyaralásunkat is tönkretehetik, ha nem készülünk fel rájuk.

 • Lánchídi csaták

  Lánchídi csaták

  Volt kettő híres is a 20. században. 1918-ban – október 28-án – a Károlyi-párt Gizella téri központjától indult több ezres tömeg a budai várnegyedbe, hogy József főhercegtől követelje a Hadik-kormány menesztését és Károlyi Mihály (megítélésébe itt és most nem mélyednék bele) miniszterelnöki kinevezését követelje.

 • Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Dobó Norbert passió-karamellje lett az év fagyija, és ő vihette haza az ezüstérmet is törökmézes vaníliájával is. A 35 éves balatonfüredi cukrász elárulta a Lokálnak, hogy korábban közgazdászként dolgozott, de élete legjobb döntésének tartja, hogy  elkezdett a családi fagyizóban dolgozni.

 • Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  10 ezer 575 mintából mindössze három esetben mutatták ki a koronavírust, ugyanakkor 70 főnél derült ki, hogy korábban már átesett a fertőzésen – derült ki a májusban elvégzett országos koronavírus-szűrővizsgálat eredményeiből.