2019. április 20., szombat
Tivadar

Extra

Szülésnél segédkezett Bárdosi és Növényi

A helyettesítők ezúttal egy gazdaság mindennapjaiba csöppennek, ahol a kemény fizikai munka mellett egy kisborjú világrajövetelében is segédkeznie kell a két jómadárdnak.

Nem akármilyen terepen próbálja ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Ezúttal egy hatalmas gazdaság munkálataiba kóstol bele a két jómadár, ahol a nádtető-készítés minden fortélyát el kell sajátítaniuk. Bárdosi egész hamar belerázódott a munkába, azonban igencsak meglepődött, amikor a készülő tetőről nem tudott lemászni.


„Nem mondom, hogy a nádtető-készítés könnyű munka lenne, de sikerült egész hamar belejönnöm, nagyon élveztem. Észnél kell lenni, hiszen az ember a magasban van, könnyű megbillenni vagy megcsúszni. Végig biztonságot adott a tetőnek támasztott létra…amíg Norbi el nem vitte azt” – mondta.

A helyettesítők csütörtöki epizódja kapcsán Bárdosi, aki csak akkor sápadt le igazán, amikor egy szülés miatt végleg leparancsolták őket a tetőről. Az egyik borjú ugyanis épp akkor jött világra, amikor ők a gazdaságban tevékenykedtek, így ők is ott lehettek a nagy pillanatnál. A szülés azonban nem volt zökkenőmentes, így Bárdosi és Növényi segítségére is szükség volt.


„Először azt hittem tréfálnak, hogy a kis borjú születésénél be kell segítenünk. Azonnal ugrottunk, de mi se tudtuk pontosan hogyan is zajlik egy ilyen. Mikor kiderült, hogy a kötelek húzásával kell világra segíteni a borjút elakadt a szavunk. Sanyival annyira izgultunk, hogy levegőt is elfelejtettünk venni. Csak akkor nyugodtunk meg amikor láttuk, hogy a kicsi kint van, ép és egészséges” – emlékezett vissza Növényi Norbert.

A csütörtökön 20:00-tól látható epizódban azonban nemcsak ezt, de azt is megtekinthetik a nézők, hogy Bárdosi és Növényi miként szállították ki Csepregi Éva bútorait, aki egy nem mindennapi gesztussal hálálta meg a helyettesítők munkáját.

Kapcsolódó Cikkek