EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Tatár Csilla: Előnyömre változtam

Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

– Nekem nagyon sokáig tartott, amíg bele tudtam vágni a rendszeres sportolásba, sokáig regenerálódtam. A kisfiam az első két évben rengetegszer felébredt éjszaka, így a fáradtság is a mindennapjaim részévé vált. Ennek ellenére én magam is meglepődtem, hogy milyen gyorsan hozzá lehet szokni ehhez az érzéshez, így akkoriban három-négy óra egybefüggő alvástól is jól éreztem magam. Már több mint másfél éve sportolok hetente 4-5 alkalommal, ami azonkívül, hogy formál, ki is kapcsol – magyarázta. – A futást nagyon megszerettem. Edzővel fogtam bele, aki megtanított a helyes mozgásra, és ma már akár kétszer is körbefutom a Margitszigetet. Milánt reggel elviszem az óvodába, már edzőruhában, és utána azonnal futni megyek, ami körülbelül napi 40 perc, de nagyon sokat jelent – tette hozzá.
Csilla úgy véli, egy anyukának érdemes megkeresni azt a mozgásformát, ami nem vesz el túl sok időt, mégis felölti energiával, és kikapcsolja. Többek között erről is beszélget Iszak Eszterrel a Fitbalance-on május 4-én a Budapest Sportarénában.
– Néhány héttel ezelőtt volt egy fehérneműs fotózásom, ilyet utoljára négy évvel ezelőtt, még a terhességem előtt vállaltam el. A képeket nézegetve többen is megállapították, hogy előnyömre változtam. Talán egy-két kilóval kevesebb is vagyok, mint akkor, de főleg formálódtam. Ennek persze örülök, de őszintén szólva számomra nem az a fontos, hogyan néz ki a testem, hanem hogy mire képes.


Tatár Csilla

Tatár Csilla

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.