EUR: 352,22 Ft
CHF: 330,63 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Több százezret ajánlottak Pintér Tiborért

Pintér Tiborért rajonganak a nők. Korábban rengeteg szexi fotót és ajánlatot kapott, volt, aki komoly összegeket is fizetett volna a társaságáért. A színész azonban nem élt ezekkel a lehetőségekkel, és ma már a bókoló üzenetekkel sem foglalkozik, hiszen fülig szerelmes párjába, Ilyés Jeniferbe. 

Pintér Tibor szőke hercegként fehér lován vágtatva számtalan hölgy szívét rabul ejti. – A Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként, színészeként és a médiában szereplő ismert emberként sok női rajongóm van, akik levelekkel bombáznak. Nincs olyan nap, hogy ne kapnék néhány kedves vagy éppen zavarba ejtő üzenetet, de amióta Jenivel együtt vagyok ezek jóval kevesebbek, és már én sem foglalkozom velük, hiszen boldog vagyok a párommal. Amíg szingli voltam konkrét ajánlatokat is küldtek meztelen vagy szexi képekkel együtt. Én azonban sosem éltem ezekkel a lehetőségekkel, nem voltam rászorulva. Az eddigi barátnőimet mind személyesen ismertem meg, nekem ez vált be – mesélte Pintér Tibor, aki  a Lokállal egy igen extrém ajánlatot is megosztott.


– Pár évvel ezelőtt, mikor épp szingli voltam, rám írt egy igen tehetős, jól szituált üzletasszony. Több százezer forintot ajánlott, ha cserébe elkísérem őt és megjelenek vele egy-két társasági eseményen. Arra is célzott, hogyha esetleg úgy alakul, és kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, kettesben is eltölthetnénk akár több éjszakát is. Nagyon meglepődtem a levelét olvasva, de természetesen nemet mondtam – emlékezett vissza a 45 éves színész.

Őrült nő zaklatta  


Pintér Tibor egy műsorban bevallotta: évekig zaklatta őt egy őrült rajongója, aki még édesanyjával is megismerkedett. „Anyukámmal tök jóba lett, és ezek komolyan megbeszélték telefonon, hogy én el fogom őt venni feleségül. Jött aztán egy komoly kapcsolatom és anyukám mondta neki, hogy ne haragudj, de sajnos a kisfiam már másba szerelmes és nem fog feleségül venni. Ez olyan trauma volt a nőnek, hogy azóta nem jelentkezett.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek