EUR: 326,45 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Több százezret ajánlottak Pintér Tiborért

Pintér Tiborért rajonganak a nők. Korábban rengeteg szexi fotót és ajánlatot kapott, volt, aki komoly összegeket is fizetett volna a társaságáért. A színész azonban nem élt ezekkel a lehetőségekkel, és ma már a bókoló üzenetekkel sem foglalkozik, hiszen fülig szerelmes párjába, Ilyés Jeniferbe. 

Pintér Tibor szőke hercegként fehér lován vágtatva számtalan hölgy szívét rabul ejti. – A Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként, színészeként és a médiában szereplő ismert emberként sok női rajongóm van, akik levelekkel bombáznak. Nincs olyan nap, hogy ne kapnék néhány kedves vagy éppen zavarba ejtő üzenetet, de amióta Jenivel együtt vagyok ezek jóval kevesebbek, és már én sem foglalkozom velük, hiszen boldog vagyok a párommal. Amíg szingli voltam konkrét ajánlatokat is küldtek meztelen vagy szexi képekkel együtt. Én azonban sosem éltem ezekkel a lehetőségekkel, nem voltam rászorulva. Az eddigi barátnőimet mind személyesen ismertem meg, nekem ez vált be – mesélte Pintér Tibor, aki  a Lokállal egy igen extrém ajánlatot is megosztott.


– Pár évvel ezelőtt, mikor épp szingli voltam, rám írt egy igen tehetős, jól szituált üzletasszony. Több százezer forintot ajánlott, ha cserébe elkísérem őt és megjelenek vele egy-két társasági eseményen. Arra is célzott, hogyha esetleg úgy alakul, és kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, kettesben is eltölthetnénk akár több éjszakát is. Nagyon meglepődtem a levelét olvasva, de természetesen nemet mondtam – emlékezett vissza a 45 éves színész.

Őrült nő zaklatta  


Pintér Tibor egy műsorban bevallotta: évekig zaklatta őt egy őrült rajongója, aki még édesanyjával is megismerkedett. „Anyukámmal tök jóba lett, és ezek komolyan megbeszélték telefonon, hogy én el fogom őt venni feleségül. Jött aztán egy komoly kapcsolatom és anyukám mondta neki, hogy ne haragudj, de sajnos a kisfiam már másba szerelmes és nem fog feleségül venni. Ez olyan trauma volt a nőnek, hogy azóta nem jelentkezett.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.