EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,03 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

PR

Többet nyertek a Lottólázzal, mint hitték volna

Róbert mindent pontosan eltervezett. Biztos volt benne, hogy Fortuna hamarosan melléjük szegődik, éppen ezért amikor beütött a szerencse, gondolkodnia sem kellett. Feleségének óriási meglepetés volt az ausztráliai utazás, a sok csodás élmény, de a legcsodásabb meglepetés itthon érte őket.

– A mi történetünk valósággal regénybe illő – kezdte levelét olvasónk, Nóra, akinek az életébe sokkal többet hozott férje szerencséje a Lottóláz sorsjegyen, mint maga az egymillió forintos nyeremény. – Robi már akkor is rendszeresen lottózott, és vásárolt kaparós sorsjegyet, mielőtt 2012-ben megismertük egymást. Mindig mondogatta, hogy érzi, hamarosan nyerni fog. Reméltem, hogy igaza lesz, de nem igazán hittem benne. Idővel pedig egész másban reméltem Fortuna segítségét.


A fiatalok 2014-ben kötöttek házasságot, és rögtön családot is szerettek volna, de csak nem jött a gyermekáldás. 2016-ban kezdődött a lombikprogram, és 2018 tavaszán már a harmadik sikertelen beültetésen voltak túl.

– Számomra ez nagyon nehéz időszak volt. Rosszul viseltem a kudarcot, feszült voltam, idegileg egyre kimerültebb és kiábrándult. Aztán a férjem egyszer csak azzal állított haza, hogy repülünk Ausztráliába. Letoltam, hogy dehogy megyünk, ami félretett pénzünk van, az kell a következő lombikra. Ő meg leültetett, és azt mondta: most nagyon figyelj, és ne szólj közbe. Egy füzetet szorongatott. Elmondta, hogy pár nappal korábban egymillió forintot nyert a Lottóláz sorsjegyen, és mivel dédelgetett álmunk volt eljutni egyszer a vombatok és koalák földjére, erre nincs alkalmasabb pillanat. Nagyon cuki volt, győzködött, hogy óriási szükségünk van a felhőtlen kikapcsolódásra, és utána majd, meglátom, összejön a baba is. Megmutatta a füzetet, amelyben fotók voltak, árak, helyek, ahová feltétlenül el kell mennünk a 10 nap alatt. Mindent előre eltervezett, csak a pillanatra várt, amikor megvalósíthatjuk. Mivel valamennyit pótolnunk kellett a költségekhez, eleinte húzódoztam, hogy most nem ez a legfontosabb, de aztán átragadt rám a lelkesedése és a vágy egy kis felhőtlen boldogság iránt – mesélte Nóra, akinek valóban felejthetetlen élmény volt az utazás. Koalákkal reggeliztek, kenguruval haverkodtak, vombatot simogattak, élvezték a tengert, felfedeztek csodás helyeket.


Profimedia, Depositphotos Inc.

– Fantasztikus volt, de a legnagyobb öröm hazatérésünk után bő három héttel ért, érezni kezdtem, hogy valami fura dolog történik velem. Amikor beszámoltam édesanyámnak az apró kellemetlenségekről, amelyeket érzek, felpattant, megölelt, és azt mondta: kislányom, te babát vársz! Meg sem fordult a fejemben, hogy természetes úton sikerül teherbe esnem, így ebben nem is reménykedtem. Azonnal elrohantam tesztet venni, és anyukámnak igaza lett. Zokogtam örömömben, amikor megláttam a két csíkot… Most két és fél hónapos a mi gyönyörű Lauránk, aki a koalák földjén fogant. Úgy szoktuk mondani: egy kis cipőssel jöttünk haza a bakancslistás utazásról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az a fontos, ami összeköt

  Az a fontos, ami összeköt

  Szerencsejáték Zrt. fontosnak tartja, hogy a jövő generációja minél hamarabb találkozzon a fogyatékosság ügyével, hogy később nyitott és elfogadó felnőttekké váljanak.

 • Jön a nyár, kezdődhet a világjárás!

  Jön a nyár, kezdődhet a világjárás!

  Nyakunkon a nyár, most kell megtervezni, hová megyünk nyaralni. A Szerencsejáték Zrt. május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegyei képzeletben már a világ különböző tájaira repítenek, miközben többféle izgalmas játékra invitálják a kaparós sorsjegyek kedvelőit.

 • Ez ám a szerencsés munka!

  Ez ám a szerencsés munka!

  Másfél évtizede működteti nagy sikerrel a Szerencsejáték Zrt. karitatív sorsjegy-értékesítő hálózatát. Ezzel mozgáskorlátozott, siket, nagyothalló, valamint tartós egészségkárosodás miatt megváltozott munkaképességű emberek számára biztosítanak munkalehetőséget országszerte.