2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Tóth Gabi azt hitte, sosem lesz anya

Tóth Gabi vasárnap jelentette be a nagy hírt: babát vár. Mint mondta, közel másfél évtizede feladta a reményt, hogy ez valaha megtörténhet vele, ezért most mindennél boldogabb.

„Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták” – írta Gabi a közösségi oldalán. Az énekesnő tizennyolc évesen egy ciszta miatt elveszítette az egyik petefészkét, és a másik is sem működött megfelelően, ezért úgy tudta, hogy csekély esélye van arra, hogy természetes úton teherbe essen. Most mégis megtörtént a csoda, Gabi életében pedig úgy tűnik a legboldogabb időszak következik. Néhány héttel ezelőtt ugyanis szerelme, Krausz Gábor eljegyezte, most pedig máris közös gyermeküket várják. – Ahogy a nagymamám is mondta, kislányom, az a gyerek jönni fog, ha akar! (…) Úgyhogy én így állok hozzá – mondta korábban a TV2 Ripost című műsorában az énekesnő, aki már húszas évei elején úgy érezte, készen áll az anyaságra. „Én tíz éve készen állok az anyaságra, a gyerekek a mindenem. Nem lehet csodálatosabb annál, mint szerelmünk gyümölcsében felfedezni a saját vonásainkat. Bízom benne, hogy nekem erről szól majd a következő tíz év, és ha becsukom a szemem, Gáborral képzelem el mindezt” – áradozott néhány hónapja Gabi a Story magazin hasábjain. Az énekesnő nővére, Tóth Vera pedig boldog nagynéniként várja a kicsit és úgy érzi, Gabi számára Gábor a legtökéletesebb partner. – Ez a baba csodálatos, hogy megfogant, és amikor megszületik, biztosan gyönyörű lesz. Mindenki segít a családban, és Gabinak nagyon jó sora van és lesz Gábor mellett, aki egy kivételes ember – mondta a Blikknek Vera.


fotó: Instagram

Gabi és Gábor ezzel a cuki fotóval jelentették be a nagy hírt Fotó: instagram

 

Nekik is csodababájuk lett
Sajnos nem Gabi az egyetlen, akinek azzal a tudattal kellett együtt élnie, hogy nehezen fog teherbe esni. A csoda azonban mégis megtörtént, ahogy Kulcsár Edinával is, akinek PCOS, vagyis policisztás ovárium szindrómával kellett megküzdenie. Dobó Ági szintén PCOS-gyanúval és hormonális zavarral küzdött, miközben élete legnagyobb kincse, Benedikt megfogant. A külföldi sztárok közül Eva Longoria volt, aki elismerte, hogy csekély esélye volt, hogy édesanya lehessen, a csoda mégis megtörtént vele.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.