EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Újra milliókat osztogat Majka, Tilla és Stohl

Mától újra a kvízműsoroké a főszerep hétköznap esténként a TV2-n! Visszatér a Bezár a bazár! Majkával és Tillával, utánuk pedig Stohl András vadonatúj vetélkedőjét, A Bankot láthatják a nézők.

A tavalyi sikerek után ma este 19:10-kor elstartol a Bezár a bazár! második évada. A gameshow előző szériájához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért. Egyikük, a Kvízkirály egyre nehezebb kérdésekre válaszol. Ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja, a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat. A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint összértékű nyereményért szállnak harcba.


Az első adásban a két barátnő, Berni és Léna érkezik elsőként a stúdióba. Az egyetemista lányok tudását és barátságát is próbára teszi a játék, hiszen már a vetélkedő elején kifognak rajtuk a kérdések. Egy közös utazás a cél, kérdés, hogy a tapasztalatszerzésen túl végül sikerül-e felvenniük a fonalat, és nyereménnyel távozniuk?

A második páros Edó és Szilárd házaspárként vág bele a Bezár a bazár! játékába. Bár az életben jó párost alkotnak, vajon ez győzelemre viheti-e őket a játékba is?  Ez az összhang a kamerák előtt is működhet?! Mindenesetre a drámai és szórakoztató pillanatok garantáltan nem maradnak majd el.


A műsorban, amely ügyességi feladatokra épülő akciójáték is, a játékosok mellett Tilla és Majka is garantálja a felejthetetlen perceket. Számos váratlan és meghökkentő pillanattal találkozhatnak majd a nézők. Ennél azonban nem árulunk el többet, hamarosan minden kiderül!

A Bank

A Bezár a bazár! után hétfőtől péntekig Stohl András vadonatúj kvíz show-ját izgulhatjuk végig 20:45-től. A műsorvezető korábban a Lokálnak elmesélte: A Bank készítésében is részt vett. ” A Piramis csapatával folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, és ötleteltünk, hogy milyen vetélkedővel térjünk vissza. Több formátumot kipróbáltunk, mire létrejött A Bank, amelynek készítésében én is aktívan részt vettem. Az eredmény pedig egy nagyon pörgős, új dolog lett, ami a nézőket is hamar beszippantja” – nyilatkozta Stohl.

A Bazárhoz hasonlóan itt is párokban mérhetik össze a tudásukat a játékosok. A két csapat elsőkörben 4-4 kérdésre válaszol, és azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. Ezután jön a műsor izgalmas része, ahol a tudás mellett szerencsére is nagy szükség van. A  párosoknak ugyanis külön kell válniuk, az egyiküknek 6 perc alatt kell 6 kérdés közül minél többre jól válaszolnia, még a másik versenyző a trezorban gyűjti vagy éppen mínuszolja a pénznyereményt. Ha minden kérdésre jól válaszolnak és megvan köztük az összhang is, akár 60 millió forinttal távozhatnak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek