EUR: 333,79 Ft
CHF: 307,12 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb Békéscsaba

Változik a kommunális hulladékszállítás időpontja

A Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy a húsvéti ünnepekre való tekintettel változik a kommunális hulladékszállítás időpontja Békéscsabán.

Április 20-án, szombaton szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot az alábbi rend szerint:


 • április 19-e (péntek) helyett I. kerület, VI. kerület, Lencsési, 3-szög, Jamina,
 • április 22-e (hétfő) helyett Jamina, a Nyugati kertváros, a Mokry lakótelep és Békéscsaba közületei.

Április 23-án, kedden szállítják el a kommunális (vegyes) hulladékot április 22-e (hétfő), helyett a Kazinczy lakótelepen és a belvárosban. A kukákat, minden esetben reggel 6 óráig kell – megfelelő állapotban – az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kell kihelyezni!

A május 1-jei munkaszüneti nap miatt változik a zöldhulladék elszállításának időpontja is Békéscsabán. Ezután 2019. április 1-jétől 2019. november 30-ig minden héten szerdán szállítja el a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt., kivéve a munkaszüneti napokon. A zöldhulladékot a munka ünnepe miatt május 4-én szombaton szállítják el. Az elszállításra várókat  minden esetben reggel 6 óráig kell – megfelelő állapotban – az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra helyezzék!

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.