EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Békéscsaba

Változik a kommunális hulladékszállítás időpontja

A Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy a húsvéti ünnepekre való tekintettel változik a kommunális hulladékszállítás időpontja Békéscsabán.

Április 20-án, szombaton szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot az alábbi rend szerint:


 • április 19-e (péntek) helyett I. kerület, VI. kerület, Lencsési, 3-szög, Jamina,
 • április 22-e (hétfő) helyett Jamina, a Nyugati kertváros, a Mokry lakótelep és Békéscsaba közületei.

Április 23-án, kedden szállítják el a kommunális (vegyes) hulladékot április 22-e (hétfő), helyett a Kazinczy lakótelepen és a belvárosban. A kukákat, minden esetben reggel 6 óráig kell – megfelelő állapotban – az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kell kihelyezni!

A május 1-jei munkaszüneti nap miatt változik a zöldhulladék elszállításának időpontja is Békéscsabán. Ezután 2019. április 1-jétől 2019. november 30-ig minden héten szerdán szállítja el a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt., kivéve a munkaszüneti napokon. A zöldhulladékot a munka ünnepe miatt május 4-én szombaton szállítják el. Az elszállításra várókat  minden esetben reggel 6 óráig kell – megfelelő állapotban – az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra helyezzék!

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.