2019. április 20., szombat
Tivadar

Sport

Vérét adta Messi a győzelemért

Feledhető mérkőzésen 1-0-ra győzte le a Barcelona idegenben a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén. Sokat elmond a találkozóról, hogy a legizgalmasabb momentum az volt, amikor Criss Smalling betörte Lionel Messi orrát.

Bár a mérkőzés vérszegénynek bizonyult, vérből mégsem volt hiány. A találkozó 28. percében, 1-0-s Barca-vezetésnél Criss Smalling, a Manchester United védője keményen tarolta le Lionel Messit. Az  angol hátvéd óriási lendülettel az argentin háta mögül érkezett egy magas labdára, és a vállával elsodorta a támadót, akit estében még arcon is vágott a kezével. Messi a földön maradt, ömlött az orrából a vér, és a szeme is feldagadt.


Ernesto Valverde, a Barcelona edzője a meccset követően elmondta, hogy legjobb játékosának komoly gondot jelentett a sérülés után a játék.

– Messi nagyon kényelmetlenül érezte magát a fejére kapott ütés után, az orvosaink meg fogják vizsgálni, mert elég nagy a sebe, és nehezen kapott levegőt a meccsen – mondta az edző, hozzátéve, hogy a jövő keddi visszavágót megelőző bajnokin lehetséges, hogy pihenteti az argentint.

Kapcsolódó Cikkek