2019. április 20., szombat
Tivadar

Extra

Völgyesi Gabi: Hetekig vártam Ádám hívására

Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám már több, mint 22 éve vannak együtt. Megismerkedésük azonban nem indult mesebeli történetként, sok más érdekesség mellett többek közt erről is beszéltek a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában.

A TV2 Pénzt vagy éveket! műsorában sztárpárok próbálják megtippelni az emberek korát. A mai esti adásban Völgyesi Gabit és Kovacsics Ádámot láthatják a nézők a képernyőn.


–Az elején amikor megismerkedtünk egyáltalán nem láttam őt egy két lábon járó hősnek, kifejezetten antipatikus volt számorma, egy társasjáték során ismerkedtünk meg, ott ültünk húszan-harmincan körben. Vicces volt, akár szimpatikus is lehetett volna, de aztán eljött a buli vége, és minden lányt hazakísért egy fiú mert éjjel egy-kettőre re járt az idő. Úgy jött ki, hogy engem ő vitt haza, de olyan kelletlenül, negligensen. Nekem ez nem tetszett, úgy voltam vele, hogy ha már hazavisz, akkor legyen legalább normális – mesélte a műsorban Gabi, akinek párja, Ádám rögtön megvédte magát, hogy miért is viselkedett ilyen furcsán ezen az estén.

“Tulajdonképpen Gabi akkor csöppent bele ebbe a társaságba aminek én már régóta a tagja voltam, és mindenki rámozdult. Nekem is tetszett, de nem akartam beállni a sorba, így az esélytelenek nyugalmával próbáltam a másik végletbe átcsapni” –magyarázta Ádám, aki végül mégsem hagyta annyiban a dolgot, az egyik szabadnapján felhívta Gabit, és randevút kért tőle.  Ám mint az a műsorból kiderült, az énekesnő már epekedve várta ezt a bizonyos telefonhívást.


“Egyébként én nagyon sokat vártam rá, a játék után több hétig. Hívott más, ez-az ezalatt a két hét alatt, de én nem őket akartam, hanem Ádámot, és egyszer megcsörrent a telefon. Megkért, hogy töltsem vele a szabadnapját – árulta el Gabi, aki immár 22 éve bolondul a férfiért. Ezalatt az idő alatt két kisfiuk született, az első osztályos Martin és az ötéves Eliot. Az énekesnő családjáról köztudott, hogy imádnak utazni, ám mint az a műsorból kiderült, az utóbbi időben erre egyre kevesebb idejük van. Ha mégis eljutnak valahova, ott biztos, hogy belekeverednek valamilyen extrém kalandba. Egy alkalommal például Peruban repültek egy kisgépen, amikor mindannyian rosszul lettek, míg Gabi egy másik nyaraláson a búvárkodást próbálta ki.

“Thaiföldön voltunk, úszkáltunk és jött az ötlet, hogy próbáljuk ki a merülést. Gyorstalpaló tanfolyam volt a hajón, hogy akkor hogy kell merülni, mik a részletek, milyen eszközök vannak. Azokat felraktuk, és mondták, hogy az ólomöv lefog minket húznia mélybe, de ekkor már gondok voltak, egyre inkább kezdtem beparázni ” –mesélte a műsorban az énekesnő, aki végül minden bátorságát összeszedve lemerült a mélybe.

Hogy milyen más extrém kalandokat élt még át Gabi, és hogy a házaspár végül mennyi pénzt visz haza, az kiderül a ma esti Pénzt vagy éveket! műsorából a TV2-n. Addig is itt egy kis ízelítő.

Kapcsolódó cikkek:
Ismét jön a Pénzt vagy éveket!
Őrült nő zaklatta Pintér Tibort
Minden este megy a babaprojekt
Kasza Tibi: Megváltoztatott a kislányom
Dietz Guszti: Voltak előítéleteim Zsuzsival szemben
Stohl: irdatlan fülest kaptam Rebekától
Barlangban szeretkezett férjével Kandász Andrea
Diliházból szökött férfi üldözte Tóth Verát
Hihetetlen! Egy kókuszdió mentette meg Szorcsik Viki életét
Esküvőre készül Oszter Alexandra

Kapcsolódó Cikkek