2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Miskolc

Zenés kalandozásra hív a greCSÓKOLlár 2.0

Április 11-én 18 órától a Művészetek Házában Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés irodalmi estje lesz látható. A dalszerző, szövegíró, frontember (Kistehén) és a sokkötetes író, színpadi szerző közös estje kötelező program mindenkinek, aki meg kíván győződni arról, hogy az igényes, magas nívójú kortárs művészet is lehet magával ragadóan élvezetes és szórakoztató.

Az est vendége Petruska (gitár), aki igazi kuriózumnak számít a hazai könnyűzenei életben, és Grecsó Krisztiánnal írt közös dalaikat vidéken először Miskolcon hallhatja a közönség. Petruska 2016-ban A Dal című tévéműsorban megkapta Az év felfedezettje díjat, illetve szerepelt a 2017-es Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyen is. Harmadik nagylemeze 2019 tavaszán jelenik meg. Az est közreműködői még: Mákó Kató (ütőhangszerek, vokál), Vajdovich Árpád (bőgő, vokál). Az előadás hossza 70 perc.


Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.