EUR: 326,08 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Külföld

120 millió forintot adott vissza a pincér

Egy New York-i pizzéria becsületes pincérének köszönheti, hogy élete teljes megtakarítását visszakapta az a nyugdíjas, aki egy 424 ezer dolláros, nagyjából 120 millió forintos csekket felejtett az étterem asztalán.

A borítékot, amelyben a 74 éves Karen Vinacour milliói pihentek, az étterem egyik alkalmazottja találta meg. Kiderült, hogy ez a pénz a nyugdíjas teljes megtakarítása, így az asszony nagyon hálás volt, miután a pizzéria tulajdonosa egy újsághirdetés segítségével megtalálta. Igaz, nem biztos, hogy a csekket bárki be tudta volna váltani, ám az idős nőt így egy több hónapos banki procedúrától kímélték meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico korábbi szlovák kormányfő beszélt a TA3 szlovák hírtelevízió műsorában. A volt miniszterelnök azt is elmondta, jót tenne a pártjának, ha bizonyos időt eltölthetne az ellenzékben, de leszögezte, a Smer-SD (Irány-Szociáldemokrácia) szeretné megnyerni a 2020-as parlamenti választásokat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához tartozó jeges-tengeri szigetcsoporton.

 • Salvini Brüsszel bevételére készül

  Salvini Brüsszel bevételére készül

  Mint arról korábban beszámoltunk, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) szombat délután a milánói Dóm téren tartottak egy egészen erőteljes kampányzárót, ahol hatalmas tömeg jelent meg.