2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Belföld

1,5 millióan támogatják a Fideszt

A legfrissebb adatok szerint a Fidesz országosan már több mint másfél millió aláírást gyűjtött össze Orbán Viktor 7 pontos programja mellett a bevándorlás megállítására.

A kormánypárt azonban a nagy támogatottság ellenére sem ül a babérjain, ugyanis Szatmáry Kristóf, a Fidesz országgyűlési képviselője a munka ünnepén elmondta, hogy az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való közvetlen párbeszédre kell helyezni a hangsúlyt.MTI/Soós Lajos

A Fidesz országszerte választási fórumokat tart az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban, Budapesten és vidéken összesen több mint 220 rendezvényt tartanak. Így buzdítanak minél többeket arra, hogy május 26-án vegyenek részt az EP-voksoláson, és Orbán Viktor hét pontját támogatva a Fideszre szavazzanak. A képviselő úgy értékelte, hogy ez az elmúlt időszak egyik legeredményesebb aláírásgyűjtése.

– Itt, a kertvárosban is közelítünk a tízezer aláíráshoz, ami nagyon jó eredménynek számít – mondta a  XVI. kerületben, egy majálison tartott sajtótájékoztatón.


MTI/Soós Lajos

Szatmáry kiemelte, az emberekkel beszélgetve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

A 7 pont

 1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
 2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
 3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
 4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
 5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
 6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
 7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója vehette át a Német-Magyar Barátság Díjat Arne Goberttől, a Német Gazdasági Klub (DWC) elnökétől szombat este a Pesti Vigadóban.

 • Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

 • Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a fővárosi XII. kerületben található Svábhegyi Bölcsőde, a több mint félmilliárd forintos fejlesztés keretében két új épületszárnnyal bővült az intézmény épülete, valamint annak környezetét is rendbe tették.