2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Belföld

1,5 millióan támogatják a Fideszt

A legfrissebb adatok szerint a Fidesz országosan már több mint másfél millió aláírást gyűjtött össze Orbán Viktor 7 pontos programja mellett a bevándorlás megállítására.

A kormánypárt azonban a nagy támogatottság ellenére sem ül a babérjain, ugyanis Szatmáry Kristóf, a Fidesz országgyűlési képviselője a munka ünnepén elmondta, hogy az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való közvetlen párbeszédre kell helyezni a hangsúlyt.MTI/Soós Lajos

A Fidesz országszerte választási fórumokat tart az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban, Budapesten és vidéken összesen több mint 220 rendezvényt tartanak. Így buzdítanak minél többeket arra, hogy május 26-án vegyenek részt az EP-voksoláson, és Orbán Viktor hét pontját támogatva a Fideszre szavazzanak. A képviselő úgy értékelte, hogy ez az elmúlt időszak egyik legeredményesebb aláírásgyűjtése.

– Itt, a kertvárosban is közelítünk a tízezer aláíráshoz, ami nagyon jó eredménynek számít – mondta a  XVI. kerületben, egy majálison tartott sajtótájékoztatón.


MTI/Soós Lajos

Szatmáry kiemelte, az emberekkel beszélgetve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

A 7 pont

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek