EUR: 325,34 Ft
CHF: 293,41 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

3 millió magyart patkányozott le! Bangóné simán megúszhatja?

A kampányfinisben ismét előkerült az elmúlt időszak legbotrányosabb ügyét produkáló Bangóné Borbély Ildikó, aki közel 3 millió magyart patkányozott le. Nagyon úgy néz ki, hogy a az MSZP-s politikus minden következmény nélkül megúszhatja a dolgot.

Az Origo beszámolója szerint a patkányozós nyilatkozatát követően Bangóné Borbély Ildikó egyetlen egy bejegyzést sem tett közzé közösségi oldalán, ami az addigi aktivitását figyelembe véve erősen jelzésértékű volt. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy április 29-e óta állt a Facebook-oldala, tegnap azonban megtört a jég, és a patkányozó szocialista politikus teljes erőbedobással szállt be a kampányba. Egy nap alatt ugyanis három poszttal is jelentkezett: megosztott egy videót Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, és Tordai Bence párbeszédes képviselő sajtótájékoztatójáról, a szocialisták szombati kongresszusáról, valamint egy közös kampányanyagot. A dolog több szempontból is érdekes:


 • Bangóné Borbély éppen a kampány utolsó hetében aktivizálta magát,
 • feltehetően azért, mert úgy gondolta, hogy egyrészről mostanra elült a botrány, másrészről a finisben nem sokan fognak foglalkozni a visszatérésével,
 • mindennek pedig van egy olyan üzenete is, hogy az MSZP nem engedte el a taktikázó politikusának kezét, továbbra is számítanak rá.

Mindebből pedig az következik, hogy Bangóné Borbély komolyabb következmények nélkül megúszta botrányát – tudatja a portál.

Mint arról a Lokál is beszámolt, Bangóné Borbély az ATV-nek arra a kérdésére, hogy miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága, úgy válaszolt, hogy sok a patkány az országban. A szocialista politikus ezzel a kijelentésével mintegy 3 millió magyar embert patkányozott le.


Hatalmas botrány lett a szavaiból, azonban a szocialisták ennek ellenére nem hagyták abba a gyűlölködést, és egy újabb patkányozós videót töltöttek fel hivatalos Facebook-oldalukra, amit később levettek. Az anyagba egy kommentelőt idézve azt vágták be, hogy “szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”. Mint ismert, a Fidesz székháza a Lendvay utcában található. A Fidesz nem hagyta szó nélkül a történteket, és országos tájékoztató kampányba kezdett a szocialista gyűlöletkeltés ellen. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ügy kapcsán úgy fogalmazott, úgy tűnik, hogy az MSZP-ben mindig van lejjebb. Hozzátette, egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

  Szijjártó: Fontos a határvédelem!

  A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

 • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

  A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

  A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.