2019. május 25., szombat
Orbán

Program

A Born To Be bemutatja: A királynő kis kedvencei

Május 18-án, idén 6. alkalommal rendezik meg a Born To Be kennel szervezésében az év legnagyobb corgis eseményét, a Corgi Terelőnap és Olimpiát. Az esemény főszereplői a tündéri corgi kutyusok.

A versenyen a terelőösztönt csalogatják elő a kutyusokból a gazdáik, ami nem is olyan lehetetlen, mint ahogyan elsőre hangzik, hiszen rövid lába ellenére rendkívül gyors és fürge mozgású, karakteres, akaratos, kommunikatív fajta.


Az előzetes nevezések alapján 70 corgi már biztosan ott lesz, hogy megmérettesse magát, ez egyben a legnagyobb magyarországi corgitalálkozó is.

Az olimpián kívül lesz Guinness-rekordkísérlet, mindenevő verseny, gyorsulás, apportírozás, jelmezverseny, agility, corgis csillámtetoválás-készítés, és minden látogatónak jár corgis ajándék!

A rendkívüli eseményre szeretettel várnak minden corgirajongót.

A világ leghíresebb corgitulajdonosa II. Erzsébet angol királynő, aki állítólag még nászútjára is magával csempészte a kutyát. Érthető tehát, hogy a corgik legalább olyan szerves részei a brit monarchiának, mint maguk a koronázási ékszerek.

A május 18-án megrendezésre kerülő esemény reggel 9-től 18 óráig várja az érdeklődőket.

A rendezvény helyszíne: Portelek, Szarvas Tanya.

Kapcsolódó Cikkek

 • Porcelánért küzdenek a a Mihálkovics-kupán

  Porcelánért küzdenek a a Mihálkovics-kupán

  A kirándulni vágyók utálják, a vitorlázók annál inkább reménykeltőnek érzik a mostani időjárást, mivel a hétvégén rendezik a Balaton egyik legrangosabb vitorlásversenyét, a Mihálkovics Kupa-Jeep Renegade Nagydíjat, amelyen az eddigi adatok szerint mintegy 70 egység 120 hajóval áll rajthoz.

 • Hetedszerre nyit az Everness

  Hetedszerre nyit az Everness

  24 órás jógakihívás a világ számos pontjáról érkező mesterrel a Balaton partján. Éjszakai dzsem a homokon, táncprogramok, koncertek, előadások, workshopok, víz fölé kúszó dzsesszmuzsika. Kétutcányi csend apró lampionokkal, hangterápiás térrel, kézműves árusokkal, fák árnyékában bújó teázóval.

 • Színpadon a Takáts Tamás Dirty Blues Band

  Színpadon a Takáts Tamás Dirty Blues Band

  Az ország egyik legkiválóbb énekese, a Karthago, a Senator és az East frontembere Takáts Tamás, Gál Gáborral gitárossal 1990-ben hozta létre saját zenekarát, a Takáts Tamás Dirty Blues Band-et.