EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

A jobbikos Jakab Péter miatt lett rosszul a TV2 munkatársa

Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő megpróbált berontani a TV2-höz, ám a biztonsági őrök hamar útját állták, amit élőben közvetített közösségi oldalán. Jakab akciójának köszönhetően a csatorna egyik dolgozója annyira megrémült, hogy rosszul lett, és mentőt kellett hozzá hívni – írja a Magyar Nemzet.

– Elnézést, hova mennek? Hova mennek? – kérdezték a beengedő kapun átsikló Jakab Pétertől és a magát országgyűlési képviselőnek nevező, videózó férfitól a biztonsági őrök. A jobbikos erre csak annyit felelt, hogy műsorba mennek, és társával azt kérik, ne érjenek hozzájuk, nem nyúlhatnak hozzájuk, valamint leszögezik, nem mennek sehová.


Nem sokkal később egy férfi, aki Jakab pofátlan és erőszakos akcióját végignézte, hirtelen rosszul lett és a földre zuhant. Ekkor az egyik őr mentőért kiáltott. – Ez önök miatt van, uram – hallható az őr a felvételen, majd a Jobbik oldalán megszakadt az élő videó.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  Százharminc éve, 1889. június 27-én nyílt meg a budapesti Városligetben az első állandó budapesti cirkusz, a mai Fővárosi Nagycirkusz.

 • A nap képe: Minimaki

  A nap képe: Minimaki

  A barnamakik családjába tartozó sárgaszakállas maki (Eulemur fulvus mayottensis) született a Nyíregyházi Állatparkban.

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.