EUR: 323,24 Ft
CHF: 288,41 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

A jobbikos Jakab Péter miatt lett rosszul a TV2 munkatársa

Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő megpróbált berontani a TV2-höz, ám a biztonsági őrök hamar útját állták, amit élőben közvetített közösségi oldalán. Jakab akciójának köszönhetően a csatorna egyik dolgozója annyira megrémült, hogy rosszul lett, és mentőt kellett hozzá hívni – írja a Magyar Nemzet.

– Elnézést, hova mennek? Hova mennek? – kérdezték a beengedő kapun átsikló Jakab Pétertől és a magát országgyűlési képviselőnek nevező, videózó férfitól a biztonsági őrök. A jobbikos erre csak annyit felelt, hogy műsorba mennek, és társával azt kérik, ne érjenek hozzájuk, nem nyúlhatnak hozzájuk, valamint leszögezik, nem mennek sehová.


Nem sokkal később egy férfi, aki Jakab pofátlan és erőszakos akcióját végignézte, hirtelen rosszul lett és a földre zuhant. Ekkor az egyik őr mentőért kiáltott. – Ez önök miatt van, uram – hallható az őr a felvételen, majd a Jobbik oldalán megszakadt az élő videó.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.