2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

Először jelent meg együtt hivatalos rendezvényen Vilmos herceg és Katalin hercegné a három csemetéjével. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra, ahová a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a show-t.

Igazi életvidám rosszcsont lett a ma már totyogó Lajos hercegből, akit szemmel láthatóan testvérei, Sarolta és György herceg is imádnak. A kicsik édesanyja, Katalin hercegné a sajtónak a Chelsea Garden Show-ra tervezett kertrészletét mutatta be, amelynek kigondolásánál nem csupán a felnőttekre, hanem a gyerekekre, sőt még Vilmos édesanyjára, Dianára is gondolt. A kertben vízesés, hinta, fára épített házikó és rengeteg nefelejcs van, ez utóbbi Diana kedvenc virága volt. A hercegi pár a bemutatóra gyermekeit is magával vitte, Lajos herceg pedig ellopta a show-t: végig rohangált, hangosan sikítozva és kacagva mutatta, hogy imádja édesanyja kalandparkját.


Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.