EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Belföld

A nagy többség elítéli Bangóné patkányozását

A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő „patkányozó” kijelentését – derült ki a Nézőpont legfrissebb kutatásából.

Szinte teljes mértékben elítéli a magyar társadalom Bangóné enyhén szólva is sértő kijelentését, ugyanis az online kutatásból kiderült, hogy a megkérdezettek 54 százaléka egyenesen felháborítónak, elfogadhatatlannak tartja a politikus ATV-ben tett nyilatkozatát. A felmérésben részt vevők 43 százaléka pedig egyenesen azt szeretné, ha a képviselő asszony minden tisztségéről lemondana. Sőt civilek aláírásgyűjtésbe kezdtek „Bangóné Borbély Ildikó távozzon a közéletből!” címmel. A citizen.org nevű aláírásgyűjtő oldalon már több ezren támogatták a kezdeményezést.


– A „patkányozó” kijelentés egyben látkép a magyar ellenzékről, ami elvesztette mérsékelt jellegét, és lassan már demokratikusnak sem lehet nevezni – mondta Tóth Erik, a Nézőpont elemzője az M1-en.

Mint ismert: az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó arra kérdésre, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága, egy interjúban azt válaszolta, hogy „sok a patkány Magyarországon”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek