EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Kecskemét

A születést ünnepelték

fotó: Banczik Róbert

Alig fértek el az apróságok és anyukáik a Katona József Könyvtár Gyerekvilág részlegén, ahol a résztvevők a szokásos Babahancúrka keretében ölbéli játékokat játszottak, mondókáztak, sőt a könyvtár munkatársai egy kis bábműsorral is meglepték a piciket. A Születésünnep május 15-ig tartott, a programokon a babát várók és az anyukák minden hasznos információt megkaphattak a városban működő klubokról, foglalkozásokról. Bemutatkoztak mindazok, akik a várandósokkal, a szülő nőkkel és a kisbabás, kisgyerekes családokkal foglalkoznak Kecskeméten.

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.