2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

A választók 78 százaléka elítéli a “patkányozó” kijelentést

A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő “patkányozó” kijelentését – derül ki a Nézőpont kutatásából, amelyet az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában ismertetett az intézet elemzője.

Tóth Erik közölte: az online kutatás szerint a megkérdezettek 54 százaléka egyenesen felháborítónak, elfogadhatatlannak tartja a politikus szóhasználatát és 43 százalék szerint Bangónénak minden tisztségéről le kellene mondania.


A “patkányozó” kijelentés egyben látkép a magyar ellenzékről, ami elvesztette mérsékelt jellegét és lassan már demokratikusnak sem lehet nevezni – tette hozzá Tóth Erik.

Úgy vélekedett: ha az MSZP-ben folytatódik a “bénaság” és nem tudnak kihátrálni Bangóné kijelentése mögül, az nem csak az európai parlamenti választási kampányukat teheti semmissé, de az önkormányzati választásokig felszámolhatja a párt mögött álló tábort.


Az elemző szerint a majálisok, amelyek egy része el is maradt, az mutatták, hogy az ellenzék még rosszabb állapotban van, mint az elmúlt évi választások után. Az elhangzott beszédek nem találkoztak a társadalmi valósággal – értékelt Tóth Erik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek