2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Algoritmus segítségével állapították meg Pápai Joci Eurovíziós helyezését

A Dance Direct online kereskedelmi cég egy algoritmus segítségével próbálja meghatározni, hogy milyen a tökéletes Eurovíziós dal. Az elmúlt hat év adatainak elemzése során többek között megnézték a dal nyelvét, az előadó nemét, a táncolhatóságot és a produkcióban résztvevők számát, és arra jutottak, hogy Hollandia nyer, Pápai Joci pedig éppen lemarad a dobogóról – számol be a V4NA Nemzetközi Hírügynökség.

A kutatás szerint a nem angol vagy angol és saját nyelvük keverékén éneklők több pontra számíthatnak. Érdekesség, hogy a szerb nyelvű dalok jobban szerepelnek az olasz nyelvűnél és jobb eséllyel indulnak a szóló produkciók, főleg akkor, ha férfi az előadó. A legjobb jósoknak a spanyolok, hollandok és a belgák bizonyultak. Ezek az országok adnak legalább egy pontot a leendő győztesnek a leggyakrabban – közli a portál.


Mindezek alapján, a holland Duncan Laurence (képünkön) „Arcade” című dala a legnagyobb esélyes, az olasz Mahmood lehet a második, míg a harmadik helyre a svéd John Lundvikot tippeli a program. A kelet-európai régió legjobbja Pápai Joci lehet, aki „Az én apám” című dallal a negyedik helyen futhat be – írja a V4NA Nemzetközi Hírügynökség.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek