EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Az ellenzék “elengedte” a május 26-i választást

A XXI. Század Intézet igazgatója szerint az ellenzék “elengedte” az európai parlamenti (EP-) választást, mert azt látta, hogy nem sok esélye van.

Lánczi Tamás hétfőn az M1 aktuális csatornán azt mondta, az ellenzéki pártok előtt két út állt: a radikalizálódás, amellyel decemberben kísérleteztek vagy a parlamenti munka. Végül az utóbbit választották, de ebbe “beleszürkültek”, és “eltűntek”.


Véleménye szerint az ellenzék úgy ítélte meg, hogy az önkormányzati választás a fontosabb, ezért már most arra készül.

Lánczi Tamás úgy fogalmazott: “világos, egyértelmű narratívája (…) egyedül a Fidesznek van arról, hogy miről szól az EP-választás. Az ellenzék beszél össze-vissza mindenfélét (…), nagyon nehéz megmondani, hogy mit képvisel az egyik, és mit a másik ellenzéki párt.”


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  Százharminc éve, 1889. június 27-én nyílt meg a budapesti Városligetben az első állandó budapesti cirkusz, a mai Fővárosi Nagycirkusz.

 • A nap képe: Minimaki

  A nap képe: Minimaki

  A barnamakik családjába tartozó sárgaszakállas maki (Eulemur fulvus mayottensis) született a Nyíregyházi Állatparkban.

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.