EUR: 323,33 Ft
CHF: 291,40 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

Bieber miatt tiltották ki a turistákat

Le kellett zárni a látogatók elől azt a jégkorszak végén formálódott Fjadrárgljúfur-szurdokot Izlandon, ahol 2015-ben Justin Bieber forgatta I’ll show you című számának videóklipjét.

Néhány évvel ezelőtt a vérbeli túrázókon és természetjárókon kívül más nem igazán látogatta a páratlan szépségű szurdokot, ám a kanadai pop- és R&B-énekes videóklipjének megjelenése után egyre többen látogattak a környékre. Ezt a brutális látogatónövekedést a Fjadrárgljúfur-szurdok növényzete és élővilága nem viselte el, ezért lezárták a látogatók előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Eltűnt egy férfi rendőri intézkedés közben

    Eltűnt egy férfi rendőri intézkedés közben

    Továbbra sem találják azt a férfit, aki három nappal ezelőtt feltételezhetően a Loire folyóba esett a nyugat-franciaországi Nantes-ban, amikor a rendőrség a Zene Ünnepe végén vitatott módon feloszlatta a bulizó fiatalokat.

  • A marsi légkör ingadozó metánszintje rejtély a tudósok számára

    A marsi légkör ingadozó metánszintje rejtély a tudósok számára

    A korábban mérteknél háromszor több metánt észlelt a múlt héten a Mars légkörében a NASA Curiosity nevű marsjárója, a hétvégén megismételt mérések azonban kimutatták, hogy jelentősen csökkent a metánszint, egymilliárd részecskéből kevesebb mint egy egység metán, ami szinte azonos a Curiosity által korábban rendszeresen észlelt háttérszintnél – jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal hétfő este.