EUR: 323,38 Ft
CHF: 291,57 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Brüsszel a migrációval a terrorizmust pénzeli

Videós kampányt indít a Fidesz, amellyel Brüsszel bevándorláspárti politikájának veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be.

– Elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton. Szerinte az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár.


A bevándorlást meg kell állítani!

Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!Május 26-án szavazzunk a Fideszre!Küldd tovább!

Gepostet von Fidesz am Freitag, 3. Mai 2019

Hozzátette: Hassan F. a gyanú szerint nem más, mint az Iszlám Állam szír terroristavezére, aki 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett. Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként mégis simán beengedték Európába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyurcsány uralja az ellenzéket

    Gyurcsány uralja az ellenzéket

    Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a DK elnöke céljának azt nevezte, hogy visszahozza a 2010 előtti MSZP-SZDSZ koalíciót, hangsúlyozva, Gyurcsány Ferenc mindent ural az ellenzéki térfélen.

  • George R. R. Martin: Tűz és vér

    George R. R. Martin: Tűz és vér

    Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül.