EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Bud Spencer felesége: Nem sírok már

Telt ház előtt mutatták be a Római Magyar Akadémián a Piedone nyomában című magyar portréfilmet, amelyet Király Levente rendezett. Az olasz fővárosban tartott filmbemutatóra több városból, köztük Nápolyból, Bud Spencer szülővárosából is érkeztek látogatók.

Óriási sikert aratott a Piedone nyomában római premierje, ahol jelen volt a Pedersoli család, azaz a 2016 nyarán elhunyt Bud Spencer három gyermeke, Cristiana, Diamante és Giuseppe, valamint özvegye Maria Amato is, aki teljesen elérzékenyült a képsorok láttán.


– A film láttán ébredtem rá arra, hogy micsoda szeretet övezi férjem emlékét. Nem sírok már. Az élet tovább folyik. Régen, amikor nem volt otthon velünk, akkor is mindig velünk volt. Még ma sem fogtam fel, hogy ő már nincs közöttünk. Sokszor úgy érzem csöndbe kell maradni, mert éppen alszik bent a szobában – mondta Maria Pedersoli.

/Fotó: Várhelyi Klára

Bud Spencer lánya, Cristiana Pedersoli édesapja eddig sohasem hallott bűvésztrükkjeiről mesélt a premiert követően.


– Ez az útkövetés, amit a filmben láttunk, tökéletes felidézése volt apám életének, talán az egyetlen ami kimaradt, azok az emlékek, amelyeket csak mi, pici gyerekekként élhettünk meg édesapánkkal együtt. Olyan játékok, bűvészkedések, varázslatok és trükkök, amelyeket apukánk játszott mindig velünk – árulta el Christiana.

/Fotó: Várhelyi Klára

Az ünnepélyes díszbemutatón a családtagok és Carlo egykori sportolótársai mellett jelen voltak azok a filmrendezők is, akik Bud Spencer utolsó aktív évtizedének filmjeit rendezték. Tiszteletüket tették Bud Spencer színészkollégái az És megint dühbe jövünkből, a Piedone-filmekből, a Banános Joe-ból, a Kincs, ami nincsből és jó néhány további kultikus filmből.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek