EUR: 344,42 Ft
CHF: 321,99 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Dunaújváros

Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban már az első két találkozón is sikerült győznie a fővárosi alakulatnak, így nagy izgalmak előzték meg a harmadik mérkőzést: ez alkalommal úgy tűnt, az UVSE szeretné hamar lezárni a bajnoki szezont, hiszen már 4-0-ra is vezettek a találkozón, és a folytatásban is négygólnyi távolságban tartották ellenfelüket, csupán a meccs állása változott: előbb 5-1-es vezetést mutatott az eredményjelző, majd 8-4-et. A hajrát is jobban bírták az újpesti hölgyek, akik végül 11-7-es győzelemnek és a bajnoki aranyéremnek örülhettek a harmadik összecsapás végén.


Az egész szezonban nagyot küzdött a dunaújvárosi csapat
(archív fotó: DFVE)

A szezon egészét tekintve azonban minden bizonnyal nem lehetnek elégedetlenek a DUE-Maarsk Graphics szakmai vezetői és játékosai, hiszen csupán a mezőnyből kiemelkedő csapat ellen maradtak alul. A dunaújvárosi drukkerek számára pedig jó hír lehet, hogy a nyári felkészülésbe négy játékosnak is meghívót küldött Bíró Attila szövetségi kapitány a nemzeti válogatottba, így Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Vályi Vanda és Garda Krisztina is a magyar csapatban szerepel majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.