EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Extra

Családot szeretne Mihalik Enikő

Jótékonysági gardróbvásárt rendezett hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő, aki ez alkalomból őszintén mesélt a Lokálnak mindennapjairól. A 32 éves szépség mint mondja, imádja a munkáját és az azzal járó ingázást, de idővel szívesen megállapodna és családot alapítana francia-orosz barátjával, Vladimirral.

Profimedia, Splash – aktivní

Mihalik Enikő megkérte a nemzetközi divatszakmában dolgozó kollégáit, barátait, hogy nézzék át ruhásszekrényüket és válasszák ki azokat a darabokat, amelyeket szívesen felajánlanának az UNICEF-nek. Több mint százötven ember csatlakozott az akcióhoz, s végül két nap alatt 6,6 millió forintot gyűjtöttek össze. A modell szeretné jobbá tenni a világot, munkája miatt ugyanis neki is számtalan hátrányos megkülönböztetésben volt már része.


– Rengeteg kritikát kapok, pusztán azért mert modell vagyok. Ha például elmegyek a barátaimmal szórakozni, és elmondom, hogy mivel foglalkozom, rögtön arra asszociálnak, hogy egy üresfejű nő vagyok, akit csak a külsőségek érdekelnek, pedig ez egyáltalán nem igaz, ahogy az sem, hogy éheztetem magam – kezdte a Lokálnak Mihalik Enikő, aki jelenleg kétlaki életet él: hol Magyarországon, hol New Yorkban van, de egyre gyakrabban húzza haza a szíve.

– Utazás közben vagyok igazán önmagam, 15 éves korom óta járom a világot, ehhez szoktam hozzá, ez számomra a természetes. Mostanában sokat járok haza Magyarországra,  szeretném szorosabbra fűzni a viszonyt az itthoniakkal, de a New York-i életem sem tervezem feladni. A párommal két és fél év után nemrég költöztünk össze Manhattanben, nagyon jól megvagyunk, ő mindenben támogat. Sokan kérdezik, hogy mik a hosszú távú terveim, szeretnék-e édesanya lenni, a válasz pedig egyértelműen igen. Szeretem a gyerekeket, és én is mindent megkaptam a családomtól, jó lenne egyszer ezt továbbadni – tette hozzá a modell.


fotó: Instagram

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek