EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Ózd

Csatornaberuházás kormányzati támogatásból

A kormány 2017 decemberében megemelte a korábban elnyert 2,4 milliárd forint beruházási költséget a Szennyvízelvezetés és -tisztítás fejlesztése Ózd városában című projektre. Mivel ennyi pénzért nem akadt vállalkozó a beruházásra, ezért 4,114 milliárd forint többlettámogatást ítéltek meg, de ebből a lakások rendszerbe történő bekötését is el kell végezni. A munkálatok jól haladnak, a kivitelezők ebben az évben végezni szeretnének a csövek fektetésével, 2020-ban pedig az utak rendbetételével, aszfaltozásával. Fotónk Ózd-Szentsimon Simoni útján készült.

Fotó: Lokál
Képalá: Szennyvízcsatorna fektetés

Fotó: Lokál
Képalá: Szennyvízcsatorna-beruházás

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.