EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Cseh László: Jó apa leszek

Cseh László 11 évvel ezelőtt a világbajnokságon ismerkedett meg kedvesével, Diánával, akiért azóta is bolondul. Az úszó elmondása szerint eleinte mindketten nehezen élték meg, hogy a sport miatt sokat voltak távol egymástól, de mára ez már semmilyen problémát nem okoz nekik. Sőt Laci és Dia olyan jól megvannak, hogy már kisbabát is szeretnének.

– Gőzerővel készülök a világbajnokságra, az edzőtáborokba gyakran Dia is elkísért, nagyon sok erőt ad nekem. Egymás nélkül nehezen bírjuk, így mostanában már az a felállás, hogy ahova csak tud, jön velem. Ilyenkor igyekszünk minél több időt kettesben tölteni, még ennyi év után is dúl köztünk a szerelem – kezdte a Lokálnak Cseh László, aki Diát nem meglepő módon az uszodában ismerte meg, amikor a lány hoszteszként egy érmet akasztott a nyakába egy versenyen. 2015-ben összeházasodtak, a szerelem pedig a kezdeti nehézségek ellenére azóta is töretlen.


– Noha Dia pontosan tudta, hogy élsportoló vagyok, eleinte nem lehetett könnyű megszokni neki az életformám. Hozzáteszem, nekem sem volt az, sokat utaztam, a távolság pedig egy kapcsolatnak sem tesz jót. Nagy szerencse, hogy egyikünk sem féltékeny típus, tudtuk, hogy akkor sincs okunk az aggodalomra, amikor huzamosabb ideig voltam távol – magyarázta a sportoló, akit feleségével együtt már egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás gondolata.

– Hogy mikor jön a baba, azt csak a természet döntheti el. Egy biztos, mi már nagyon szeretnénk, és noha közhely, de valóban igaz, teljesen mindegy, hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz, a lényeg, hogy egészséges legyen. Én egykeként nőttem fel, így mindenképpen több gyerekben gondolkozunk, jó lenne idővel egy szép nagy családban élni. Kiváló mintát kaptam a szüleimtől, mi magunk is nagyon összetartóak vagyunk, így biztos vagyok benne, hogy a sok edzés és verseny ellenére is jó apa leszek– jelentette ki az úszó.


(Fotó: Instagram)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.