EUR: 323,30 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

Nemrég jótékonysági gardróbvásárt rendezett Mihalik Enikő, ahol a hazai sztárvilág színe-java tiszteletét tette, sőt, valamennyien ruhákat is felajánlottak. A Lokál a Pop-Up Store megnyitóján Cserpes Laurával is találkozott, aki ez alkalomból örömmel mesélt öltözködési és szépségápolási szokásairól.

Hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő megkérte a nemzetközi divatszakmában dolgozó kollégáit, barátait, hogy nézzék át ruhásszekrényüket és válasszák ki azokat a darabokat, amelyeket szívesen felajánlanának a jó ügy érdekében. Felkérésére több mint száz ismert ember, köztük stylistok, divattervezők és hazai hírességek is csatlakoztak az akcióhoz, s végül nem kevesebb, mint 6,6 millió forint gyűlt össze, amit az UNICEF teljes egészében a rászoruló gyerekeknek adományoz. Támogatta a kezdeményezést többek közt Tápai Szabina, Palya Bea, Trokán Anna és Trokán Nóra, Steiner Kristóf, Tomán Szabina és Cserpes Laura is, akinek az élete szerves része a jótékonykodás.


–Rögtön megtetszett ez a lehetőség, kaptam is az alkalmon, egyébként is szoktam jótékony célra ruhákat adományozni. Az UNICEF-nek nagyon komoly feladata van, úgy gondolom, hogy a gyerekek támogatásánál semmi nem lehet fontosabb. Sok mindent ajánlottam fel, köztük kiegészítőket, ékszereket, telefontokot és cipőt is – kezdte a Lokálnak a 30 éves énekesnő, aki régen nehezebben vált meg a ruhadarabjaitól, ám ez már a múlté.

Fotó: Pozsonyi Zita

–Tipikus gyűjtögető voltam, aki az alig hordott, divatjamúlt daraboktól is csak nagyon nehezen vált meg. Ragaszkodtam hozzájuk, de egy idő után nagyon sok felesleges holmi gyűlt össze, muszáj voltam szortírozni, és ezt ma már mindig örömmel teszem, jó érzéssel tölt el, hogy más még hasznát veheti – folytatta Laura, aki saját bevallása szerint az öltözködés terén abszolút konzervatív, de ez nem jelent egyenlőt az unalmassal.


(Fotó: Mészáros Diána)

–Máshogy öltözködöm a színpadon, és máshogy a hétköznapokban, mégis egységes a stílusom. Amikor elkezdtem a pályafutásom, akkor alapvetően a világos, visszafogott darabokat preferáltam, később viszont elkezdtem lázadni, és sötétebb darabokat hordani. Mára visszatértem a gyökereimhez, a szolid megjelenés áll hozzám közel, főként a klasszikus, lezser elegancia híve vagyok. Nem szeretem például a mélyen dekoltált, nagyon mini, kihívó ruhákat, egyszerűen nem érzem bennük jól magam. A régi dívák nagyon jól tették, hogy  sejtelmesek voltak, nem tettek ki mindent, pár apró részletet a férfiak fantáziájára is rábíztak. A konzervatív pedig egy kicsit sem egyenlő az unalmassal, igyekszem mindig valamiféle kis vagányságot is belecsempészni a szettembe, szeretek játszani a színekkel és a mintákkal, de szívesen húzok magas sarkú cipőt is. A sminkelés terén ugyanazt képviselem, mint a ruhákban, a natúr, természetes vonal áll hozzám közel – magyarázta az énekesnő, aki mint mondja, folyamatosan dolgozik azon, hogy elégedett legyen önmagával, szerinte minden belül kezdődik.

–Nap mint nap teszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben: egészségesen táplálkozom, rengeteget sportolok, és igyekszem eleget aludni, sok folyadékot fogyasztani. Ezekre akkor is odafigyelek, ha nagyon fáradt vagyok, mert tudom, hogy a tíz évvel későbbi önmagam majd megköszöni ezt nekem. Első az egészség, és csak azután következhet az esztétikum. Emellett igyekszem a lelkem is megfelelően táplálni, hisz minden belül kezdődik, ha ott rendben vagyok, azt a külvilág is látja. Úgy érzem, hogy az elmúlt időszakban sikerült elfogadni és értékelni azokat az adottságokat, amiket a Jóistentől kaptam – tette hozzá Laura.

Kapcsolódó cikkek:
Minden, ami Életmód!
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek

  • Pásztor Anna: Már megtanultam nem félni

    Pásztor Anna: Már megtanultam nem félni

    Peller Mariann két éve indította útjára az Utazás a lelked körül című műsorát, amiben hétről hétre egy-egy ismert emberrel beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról.

  • Radics Gigi lesz Emilio partnere

    A Drága családom valóságshow egyik epizódjának végén elszólta magát Emilio és DR BRS: a nyár során felújított Ne nézz vissza rám című Emilio-slágerben Radics Gigi mesés hangja is felcsendül majd.