EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb IV.kerület

Csodás világ képekben

A világ kitárult azok előtt, akik ellátogattak az Újpesti Ifjúsági Házba, ahol a Zöldvilág fotópályázat legjobb és legszebb képeit állították ki. A toptura.hu internetes oldal, a Jövő Háza Alapítvány, az Újpesti Kulturális Központ– Ifjúsági Ház támogatásával a Zöldvilág fotópályázat Föld napjához kapcsolódó célkitűzése a természet és természetjárás szépségeinek, az ember és környezete kapcsolatának, a természettel való együttélés követendő példáinak bemutatása volt. A mintegy 200 beérkezett pályaműből 54 képet nézhetnek meg a látogatók, amelyekből most mi is bemutatunk néhányat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.