EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb IV.kerület

Csodás világ képekben

A világ kitárult azok előtt, akik ellátogattak az Újpesti Ifjúsági Házba, ahol a Zöldvilág fotópályázat legjobb és legszebb képeit állították ki. A toptura.hu internetes oldal, a Jövő Háza Alapítvány, az Újpesti Kulturális Központ– Ifjúsági Ház támogatásával a Zöldvilág fotópályázat Föld napjához kapcsolódó célkitűzése a természet és természetjárás szépségeinek, az ember és környezete kapcsolatának, a természettel való együttélés követendő példáinak bemutatása volt. A mintegy 200 beérkezett pályaműből 54 képet nézhetnek meg a látogatók, amelyekből most mi is bemutatunk néhányat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.