EUR: 337,61 Ft
CHF: 314,81 Ft
2020. január 29., szerda
Adél

Életmód

Egészséges, tiszta otthon

Egy magyar gyártású termékcsalád, amelyben a tisztítószerekben megtalálható szuperkoncentrátum alapvetően növényi hatóanyagokat tartalmaz, környezettudatos szemlélettel áll hozzá a nagytakarításhoz. A Cleanne CrystalCleannel nemhogy nem kerül káros vegyszer az otthonunkba, de mindenki elfelejtheti az erős szagokat, kipárolgásokat és a gumikesztyűt.

Oberling Léna életviteli tanácsadó úgy véli, nagyon fontos, hogy milyen eszközöket és szereket használunk.  – Csak olyan tisztítószerrel takarítsunk, amely mentes a káros vegyi anyagoktól. A sósavat, hipót és társait felejtsük el, mert egy ablaktalan fürdőszobában ezekkel a szerekkel kínszenvedés a takarítás, és akkor még a belélegzett káros anyagokat nem is említettem.


A tavaszi nagytakarításhoz, például az ablakpucoláshoz sok háziasszony nehezen kezd hozzá, mert a képzeletében egy nagyon fáradságos és soha véget nem érő munkafolyamat jelenik meg.
– Érdemes körülnézni a magyar piacon, és olyan tisztítószert választani, amely nem tartalmaz alkoholt, ellenben környezetbarát, mégis hatékony, és legfőképp gyors takarítást tesz lehetővé, amivel időt és rengeteg energiát spórolunk  – mondja Galovtsik Lilla a Cleanne CrystalClean ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Süle Dalma: Anne Frank akár a húgom is lehetne!

  Süle Dalma: Anne Frank akár a húgom is lehetne!

  Vajon felfedezzük-e Anne Frankot, a csacsogó, humoros, lázadó, érzékeny, vagány kamaszt, miközben naplóját olvasva már az első sornál tudjuk, hogy egy szörnyű történelmi korrajz, egy valódi ember sorsával, aki nem élhette meg a felnőttkort?

 • Ölelj meg!

  Ölelj meg!

  Az egyik legjobb prevenció minden betegségre az ölelés. Nem hiszi? Virginia Satir pszichológus szerint napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten maradáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz.

 • Segít a mesterséges intelligencia

  Segít a mesterséges intelligencia

  Mesterséges intelligencia segíti a szívelégtelenségben szenvedő betegek kockázatbecslését, a rizikóbecslő rendszer a betegek klinikai adatai alapján nyújt segítséget a kezelőorvosnak a magasabb halálozási kockázattal bíró szívelégtelen betegek azonosításában  – közölte a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika.

 • Nem hozott levelet a postás

  Nem hozott levelet a postás

  Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel Tokióhoz közeli otthonában egy japán postás. Álláspontja szerint túl sok vesződséggel járt a munkája, ezért két évig szüneteltette azt.