EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Életmód

Egészséges, tiszta otthon

Egy magyar gyártású termékcsalád, amelyben a tisztítószerekben megtalálható szuperkoncentrátum alapvetően növényi hatóanyagokat tartalmaz, környezettudatos szemlélettel áll hozzá a nagytakarításhoz. A Cleanne CrystalCleannel nemhogy nem kerül káros vegyszer az otthonunkba, de mindenki elfelejtheti az erős szagokat, kipárolgásokat és a gumikesztyűt.

Oberling Léna életviteli tanácsadó úgy véli, nagyon fontos, hogy milyen eszközöket és szereket használunk.  – Csak olyan tisztítószerrel takarítsunk, amely mentes a káros vegyi anyagoktól. A sósavat, hipót és társait felejtsük el, mert egy ablaktalan fürdőszobában ezekkel a szerekkel kínszenvedés a takarítás, és akkor még a belélegzett káros anyagokat nem is említettem.


A tavaszi nagytakarításhoz, például az ablakpucoláshoz sok háziasszony nehezen kezd hozzá, mert a képzeletében egy nagyon fáradságos és soha véget nem érő munkafolyamat jelenik meg.
– Érdemes körülnézni a magyar piacon, és olyan tisztítószert választani, amely nem tartalmaz alkoholt, ellenben környezetbarát, mégis hatékony, és legfőképp gyors takarítást tesz lehetővé, amivel időt és rengeteg energiát spórolunk  – mondja Galovtsik Lilla a Cleanne CrystalClean ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyával az élet számtalan boldog pillanatot tartogat. Ahhoz azonban, hogy négylábú társunk valóban sok örömöt okozzon bosszúság helyett, fontos, hogy az első időszaktól következetesen neveljük. A Lokál legújabb sorozatában most két eb és gazdáik fejlődését követhetjük nyomon, akiknek a Gödöllői Kutyasport Központ csapata nyújt segítséget ahhoz, hogy a megismerve a kutyák világát, gondtalan, élményekben gazdag mindennapok köszöntsenek kétlábúra és négylábúra egyaránt.

 • A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  Dr. Kamilla Karamella és dr. Hablaty nagyvizitjére látogattunk el a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján, ahová 23 éve visznek mosolyt és vidámságot a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai.

 • Édes élet cukormentesen

  Édes élet cukormentesen

  Finom édesség mindenmentesen – létezik ilyen? Bizony létezik! Mégpedig Jarjabka Szilvia FitCandy nevű egészséges cukrászdájában. A XIII. kerületi, budapesti cukrászműhelyben ugyanis több mint ötvenféle nyalánkságot kóstolhatunk meg.