2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

Egyedi, új funkcióval bővült a Bolt Budapesten

Gyermeknapon új kategóriával bővült a Bolt (korábban Taxify) utasszállító szolgáltató: biztonságos gyerekülésekkel látja el autóit.

Ezentúl a kisgyermekkel utazók még biztonságosabban vehetik igénybe a fuvarmegosztó szolgáltatást.


Az észt anyacég nemrégiben történt névváltása okán már Magyarországon is Bolt néven működő Taxify május 26-tól tesztjelleggel Isofix-rendszerű, korszerű, EU szabványnak megfelelő gyereküléssel szerelte fel gépkocsijainak egy részét, így most már a legfiatalabbak (9 hónapostól 12 évesig) is teljeskörű biztonságban utazhatnak a Bolt-autókban.

A dinamikusan növekvő applikáció alapú szolgáltatás filozófiája, hogy Magyarországon is egy megbízható és színvonalas utazási irányt képviseljen, aminek köszönhetően az idei gyermeknaptól (május 26., vasárnap) az applikációban “BABAÜLÉS” kategóriára kattintva már gyerekbarát autókat is lehet rendelni. A Babaülés kategóriába tartozó járművekben Isofix rendszerrel rögzített, modern, EU minőségű, Bolt-logóval ellátott biztonsági gyermeküléseket helyeztek el. Az ülések 9-36 kilogramm testsúly közötti gyermekek biztonságos és minden közlekedési szabálynak megfelelő rögzítését teszik lehetővé, megkönnyítve ezzel az anyukák és apukák utazását is.


“A Bolt számára a növekvő utasszám mellett kiemelten fontos a biztonságos utasszállítás is, a szülők és a gyermekek védelme, ezért döntöttünk a gyermeknaptól elérhető innováció bevezetése mellett”– jegyezte meg Nagy Bence marketing vezető

A Bolt-ról

A Bolt – korábbi nevén Taxify – vezető európai utazásmegosztó szolgáltató célja, hogy könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá tegye a városi közlekedést.

A Bolt-ot 2013-ban alapította Markus Villig, és napjainkra az egyik leggyorsabban növekvő utazásmegosztó szolgáltatássá vált Európában és Afrikában. A befektetői között található a Daimler, a Didi Chuxing, valamint a Korelya Capital és a TransferWise társalapítója, Taavet Hinrikus is. A Bolt-ot világszerte több mint 30 országban 25 millióan használják.  www.bolt.eu

Markus Villig alapító-vezérigazgatóról

A Bolt alapítója és jelenlegi vezérigazgatója az észt Markus Villig, aki 19 évesen, 2013-ban készítette el a Bolt (akkori nevén Taxify) alkalmazás első verzióját. Ebben testvére, Martin segítette, aki korábban a Skype fejlesztésén dolgozott. Markus Villig a Forbes Europe “30 under 30” listáján a legfiatalabb vállalatvezetőként szerepelt, illetve ugyanezen a listán ő lett a legfiatalabb cégalapító, aki egymilliárd dollárnál nagyobb piaci értékű vállalkozást alapított Európában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek