EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Extra

Egyre több sztár választ béranyát

Néhány hete született meg Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermeke, Psalm, akit a kis Chicagóhoz hasonlóan béranya hozott a világra. Rajtuk kívül még számos hollywoodi híresség van, aki egészségügyi vagy esztétikai okok miatt nem vállalta az áldott állapotot. 

Profimedia, Backgrid USA

Bár itthon jogszabály tiltja a béranyaságot, Hollywoodban egyre több sztár választja ezt a megoldást. Legtöbbjük egészségügyi okok miatt nem vállalja az áldott állapotot, de van, aki nem akar kiesni a munkából vagy félti az alakját. Külföldön külön ügynökségek vannak, ahol több százezer vagy millió dollárért a párok maguk választhatják ki a megfelelő béranyát.


Kim Kardashian és Kanye West átszámolva 31 milliót forintot fizetett annak a nőnek, aki tavaly januárban világra hozta harmadik gyermeküket, a kis Chicagót. Legkisebb fiuk, Psalm születése pedig nagyjából 40 millió forintba került. A realitysztár előző két terhességénél ugyanis komoly komplikációk adódtak, és az orvosok óva intették egy újabb várandósságtól.

Credit line: Profimedia, Beem

Sarah Jessica Parker és férje is szerette volna megajándékozni nagyfiukat egy tesóval. A Szex és New York sztárja azonban évekig hiába próbálkozott, így végül 2009 júniusában egy béranya szülte meg ikerlányait, Marion Loretta Elwellt és Tabitha Hodge-ot. Tyra Banks is hasonló okok miatt választotta ezt az utat. Végül 2016-ban ő is anyává vált.


Credit line: Profimedia, INSTAR Images

Nicole Kidman és Tom  Cruise két gyermeket fogadott örökbe. Amikor a színésznő újraházasodott, rászánta magát a várandósságra. Kidmant azonban annyira megviselte, hogy megváltozott a teste, és kiesett  a munkából, hogy második kislányát már más hordta ki, és a hírek szerint ha lesz következő baba, akkor is ezt az utat választja.

Kapcsolódó Cikkek