EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Elesett gyermekeken segített Mihalik Enikő és a Nanushka

Igazán nemes kezdeményezés élére állt a magyar szupermodell, Mihalik Enikő. A vörös szépség az Unicef Magyarország Bajnokaként jótékonysági gardróbvásárt tartott a hétvégén, melyből a befolyt összeget az éhező, elesett gyermekek megsegítésére ajánlották fel. A kezdeményezésben több hazai sztár is részt vett, többek között a Nanushka márka alapítója és tervezője, Sándor Szandra is.

Egy igazán egyedülálló eseményen, a magyar divatrajongóknak is lehetőségük volt megszerezni kedvencük egy- egy ruhadarabját. Ráadásul a vásárlással nemes ügyet is támogattak: Mihalik Enikő az Unicef Magyarország Bajnokaként ugyanis jótékonysági gardróbvásárt tartott. A magyar topmodell a nemzetközi divatvilág fontos szereplőit, valamint magyar hírességeket kért fel, hogy válogassanak ruhásszekrényből néhány izgalmas darabot, amelyeket bárki megvásárolhatott a hétvégén.


Az adományozók közt van a Nanushka alapítója, Sándor Szandra is, aki saját ruháit és a márka sikerdarabjait ajánlotta fel az éhező és elesett gyermekek megsegítésére.
– Nagyon fontosnak tartom az ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezéseket. Úgy gondolom, hogy az az egyik legfontosabb feladatunk, hogy segítsünk a rászorultakon, főleg ha gyermekekről van szó. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Nanushka márka teljes mellszélességgel kiállt egy jótékonysági ügy melltt. Legutóbb például a GB & Partners Tőkealap-kezelő Zrt.-vel közösen döntöttünk úgy, hogy a Nanushka csapata 25 ezer euróval segíti a sri lanka-i terrortámadás áldozatait – nyilatkozta a Ripostnak Sándor Szandra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.