EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Elhalmozzák a kis Archie-t

Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

Az egész világ babalázban ég, amióta újabb taggal bővült a brit királyi család. Archie hetedik a trónutódlási sorban, és mint ahogy várható volt, minden földi jót megkap. Olyan hírességek küldtek neki ajándékot, mint Oprah Winfrey vagy George Clooney, de a Disney vezető művésze, Kim Raymond is meglepte egy aprósággal. Animációs film készült neki, amelyben Micimackó épp Windsorba tart, hogy egy könyvet adjon át a családnak. Köztudott, hogy Harry herceg nagy rajongója a meséknek, így bizonyára könnyeket csalt szemébe a gesztus. Az újdonsült apuka egyébként már javában a palotai kötelességeinek tesz eleget, nemrég az oxfordi gyermekkórházba is ellátogatott, ahol mindenki hatalmas lelkesedéssel fogadta. Egy kislány a tömegből előbújva egy plüssmacit is átadott Harrynek, amely Archie Harrison nevére volt címezve. A kis újszülött természetesen szüleitől is mindent megkap, a Daily Mail információi szerint a baba érkezése összesen 374 millió forintba került, amiben már benne volt a luxuskórterem, az exkluzív babaváróbuli és otthonuk berendezése.


Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.