2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Élvezi a szingliséget Sári Évi

Sári Évit szakítása óta még több férfi rajongja körül, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet, és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében. 

 

Sári Évi az utóbbi időszakban rengeteget dolgozott, ennek pedig kapcsolata látta kárát. Két év után szakítottak tíz évvel fiatalabb párjával. A színésznő egyelőre nem szeretne fejest ugrani egy új kapcsolatba.

– Sok csodás színházi munkám van, most ezekre koncentrálok.  Többször előfordult már, hogy huzamosabb ideig voltam szingli és abban a helyzetben is jól éreztem magam. Nem vagyok kapcsolatfüggő, aki az egyik szerelemből azonnal átugrik egy másikba. Azért a szememet nyitva tartom természetesen! Szeretek tetszeni a férfiaknak és jólesnek a visszajelzések, de nálam is van egy határ, amit ha valaki átlép az ízléstelen megjegyzések felé, azt jelzem. Korábban a munkám miatt rendszeresen jártam szórakozóhelyekre, ahol elég hamar megtanultam határozottan kezelni az ilyen szituációkat – mondta a 41 éves színésznő, aki rengeteget edz azért, hogy megőrizze remek formáját.

– Mivel színpadon állok nap mint nap, így különösen fontos a külsőm. Odafigyelek, hogy mit és mikor eszem, és hogy mennyit edzek. Rengeteg munka van a mögött, hogy tudjam tartani a formámat, mert könnyen szaladnak fel rám a pluszkilók. Rendszeresen sportolok és szeretem a mozgásformákat váltogatni. Szoktam jógázni, futni, crossfitezni. Ezek mellett a genetika is szerepet játszhat. Édesanyámat gyönyörű nőnek tartom, igazi példakép számomra. Egyszerre állt helyt családanyakánt, feleségként, dolgozó nőként, emellett le is diplomázott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!