EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Élvezi a szingliséget Sári Évi

Sári Évit szakítása óta még több férfi rajongja körül, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet, és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében. 

 

Sári Évi az utóbbi időszakban rengeteget dolgozott, ennek pedig kapcsolata látta kárát. Két év után szakítottak tíz évvel fiatalabb párjával. A színésznő egyelőre nem szeretne fejest ugrani egy új kapcsolatba.

– Sok csodás színházi munkám van, most ezekre koncentrálok.  Többször előfordult már, hogy huzamosabb ideig voltam szingli és abban a helyzetben is jól éreztem magam. Nem vagyok kapcsolatfüggő, aki az egyik szerelemből azonnal átugrik egy másikba. Azért a szememet nyitva tartom természetesen! Szeretek tetszeni a férfiaknak és jólesnek a visszajelzések, de nálam is van egy határ, amit ha valaki átlép az ízléstelen megjegyzések felé, azt jelzem. Korábban a munkám miatt rendszeresen jártam szórakozóhelyekre, ahol elég hamar megtanultam határozottan kezelni az ilyen szituációkat – mondta a 41 éves színésznő, aki rengeteget edz azért, hogy megőrizze remek formáját.

– Mivel színpadon állok nap mint nap, így különösen fontos a külsőm. Odafigyelek, hogy mit és mikor eszem, és hogy mennyit edzek. Rengeteg munka van a mögött, hogy tudjam tartani a formámat, mert könnyen szaladnak fel rám a pluszkilók. Rendszeresen sportolok és szeretem a mozgásformákat váltogatni. Szoktam jógázni, futni, crossfitezni. Ezek mellett a genetika is szerepet játszhat. Édesanyámat gyönyörű nőnek tartom, igazi példakép számomra. Egyszerre állt helyt családanyakánt, feleségként, dolgozó nőként, emellett le is diplomázott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.