2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Emilia Clarke: Beskatulyáztak

A Trónok harca Daenerysét megszemélyesítő Emilia Clarke bevallotta, hogy évekkel ezelőtt nemet mondott A szürke ötven árnyalata című film főszerepére, a nagy sikerű sorozat után ugyanis megelégelte a pikáns jeleneteket.

„Nincs ínyemre, hogy állandóan azt akarják tőlem, hogy meztelenkedjek a filmekben, mert nő vagyok. A Trónok harcában vállaltam egy keveset, és sajnos ezután beskatulyáztak. Hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy nemet mondok A szürke ötven árnyalatára, mert az egész az érzékiségről és a szexről szól” – fakadt ki a Daily Mailnek a színésznő.


Profimedia, Bestimages

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.