EUR: 344,40 Ft
CHF: 319,81 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Vicces videót osztott meg a miniszterelnök

Orbán Viktor alighogy bemutatkozott a telefon másik oldalán lévő hölgynek máris azzal kellett kezdenie, hogy már megint ő van a vonal túloldalán.

Egy telefonközpontból hívja a választókat a Fidesz és természetesen Orbán Viktor is örömmel beszélgetett mindenkivel. Az egyik telefonálás azonban igen viccesre sikeredett.


A miniszterelnök a közösségi oldalán korában megosztott egy másik videót is, amiben megmutatja, miről beszélgetett azokkal a választópolgárokkal, akiket felhívott.

Orbán Viktor az egyik beszélgetésben azt is hangsúlyozta, hogy a vasárnapi választás nagyon fontos lesz.


“itt vagyok egy telefonközpontban és a választópolgárokat hívjuk fel – mondja a videóban a miniszterelnök. “Nagyon fontos lesz! Fontosabb lesz, mint amilyennek gondoljuk – hangsúlyozta a választás tétjét Orbán Viktor. Mert azt gondolják, hogy csak egy választás sorban, de nem, mert öt évig nem lesz Európában újabb választás.  Tehát ezeken a most leadott voksokon fogunk állni öt éven keresztül. {…} Számítok önökre holnap – zárta a beszélgetést Orbán Viktor.

A miniszterelnök ezután a telefonközpont dolgozóival is beszélgetett.

Még néhány óra. A győzelmet még nem harcoltuk ki. Az esélyek jól állnak, de azok nem váltják be magukat. Azokat nekünk kell az esélyt valóra váltani. Ha sokan elmegyünk erős hangunk lesz és erős befolyásunk lesz az európai politikára. Erre szükségünk lesz, nehéz idők jönnek, fontos döntések előtt állnak az európai politikusok. Kérjük önöket jöjjenek el válasszanak, segítsenek bennünket, hogy jól képviselhessük Magyarország érdekeit Brüsszelben – üzente Orbán Viktor.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek